Magyarországon mikor volt olyan, hogy melegeket üldöztek volna?
A teljes magyar történelem során.
Arra gondolok, hogy kifejezetten a magyar állam, külföldi befolyástól függeténül üldözte volna a homoszexualitást. Tehát a II-ik világháborúban a náci befolyás-megszállás alatti dolgokat ne vegyük ide, mert az mind kényszerből, egy más ideológia térnyerése miatt történt.
Arra gondolok, amikor a magyar tásadalom a saját maga jogán nyilvánította ki, hogy nem tűri a homoszexualitást pl. kifejezetten rájuk vonatkozó rendelkezéssek, törvények vagy pogromok formájában (értsd.: az átlagember meleget ver).
Volt ilyen?
Gondolom a szokásos "nincs joguk házasodni, örökbe fogadni" című hazugságra gondolsz.
#10-es mint mondtam, hogy nyugaton is büntették. Hol írtam olyat, hogy ott bármi jobb lett volna? Mi sem voltunk különbek, mint akkori mainstream.
Másrészt nem zavar, hogy a baloldali média ugrott neki a legjobban Szájernek? Tudod miért? Nem azért, mert meleg, hanem mert egy illegális eseményre ment, drog volt nála és előtte eljátszotta a szentfazék életét. Ha mindig is felvállalja magát, akkor pedig nem lehetett volna a Fideszben semmilyen pozícióban.
#10 Az Osztrák-Magyar Monarchia Osztrák Császárság nevű rész-államában 1913-ban hoztak zsidótörvényt, bár nem értem ez miért tartozik ide.
#9 Tarlós nem a Sziget Fesztivált akarta betiltani, hanem csak a meleg sátrat. Nem biztos, hogy a pontos megnevezést használtam.
Tarlós egészen konkrétan közölte, hogy ha a Magic Mirror sátrat nem szedik ki a programból, akkor nem lesz Sziget.
"Ha ennek ellenére ez a program mégis létrejönne, az súlyosan veszélybe sodorná az idei rendezvény megtarthatóságát, de a következő évi szerződés aláírását is"
Ez az ügy is említésre méltó:
1994-ben a bíróság megtagadta egy melegjogi egyesület hivatalos bejegyzését, amiért az nem kötött ki 18 éves korhatárt. 18 év alattiak. Mikor hallottam utoljára, hogy védeni kell őket a meleg propagandától? A történelem nem előre halad, hanem egy kör.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!