Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor volt...

Magyarországon mikor volt olyan, hogy melegeket üldöztek volna?

Figyelt kérdés

A teljes magyar történelem során.

Arra gondolok, hogy kifejezetten a magyar állam, külföldi befolyástól függeténül üldözte volna a homoszexualitást. Tehát a II-ik világháborúban a náci befolyás-megszállás alatti dolgokat ne vegyük ide, mert az mind kényszerből, egy más ideológia térnyerése miatt történt.

Arra gondolok, amikor a magyar tásadalom a saját maga jogán nyilvánította ki, hogy nem tűri a homoszexualitást pl. kifejezetten rájuk vonatkozó rendelkezéssek, törvények vagy pogromok formájában (értsd.: az átlagember meleget ver).

Volt ilyen?

2021. aug. 3. 07:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%

Gondolom a szokásos "nincs joguk házasodni, örökbe fogadni" című hazugságra gondolsz.

2021. aug. 3. 08:29
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

#10-es mint mondtam, hogy nyugaton is büntették. Hol írtam olyat, hogy ott bármi jobb lett volna? Mi sem voltunk különbek, mint akkori mainstream.

Másrészt nem zavar, hogy a baloldali média ugrott neki a legjobban Szájernek? Tudod miért? Nem azért, mert meleg, hanem mert egy illegális eseményre ment, drog volt nála és előtte eljátszotta a szentfazék életét. Ha mindig is felvállalja magát, akkor pedig nem lehetett volna a Fideszben semmilyen pozícióban.

2021. aug. 3. 08:31
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

#10 Az Osztrák-Magyar Monarchia Osztrák Császárság nevű rész-államában 1913-ban hoztak zsidótörvényt, bár nem értem ez miért tartozik ide.

#9 Tarlós nem a Sziget Fesztivált akarta betiltani, hanem csak a meleg sátrat. Nem biztos, hogy a pontos megnevezést használtam.

2021. aug. 3. 08:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Tarlós egészen konkrétan közölte, hogy ha a Magic Mirror sátrat nem szedik ki a programból, akkor nem lesz Sziget.

"Ha ennek ellenére ez a program mégis létrejönne, az súlyosan veszélybe sodorná az idei rendezvény megtarthatóságát, de a következő évi szerződés aláírását is"

[link]

2021. aug. 3. 08:35
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 jah nem érted, idehozod a témát(Numerus clausus) és nem érted , hogy jön ide....ebbű' megint 2/3-lesz legfeljebb Mi hazánkos támogatással...nem örülök neki, ez csak ok-okozat...
2021. aug. 3. 08:40
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
#15 #13 vagyok. A #10 hozta fel a XIV.sz-i spanyol zsidótörvényeket. Erre utaltam.
2021. aug. 3. 08:43
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#16 Te hoztad ide a második hozzászólásban a zsidótörvényeket, ne terelj.
2021. aug. 3. 08:55
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
#14 És nagyon helyesen tette, bár még jobb lett volna, ha betiltja az egész Zsigetet.
2021. aug. 3. 12:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ügy is említésre méltó:

[link]

1994-ben a bíróság megtagadta egy melegjogi egyesület hivatalos bejegyzését, amiért az nem kötött ki 18 éves korhatárt. 18 év alattiak. Mikor hallottam utoljára, hogy védeni kell őket a meleg propagandától? A történelem nem előre halad, hanem egy kör.

2021. aug. 3. 12:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 A #2-t nem én írtam.
2021. aug. 3. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!