Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan ostobák az emberek...

Miért olyan ostobák az emberek hogy nem akarnak feltétel nélküli alapjövedelmet?

Figyelt kérdés
Nem kell nagy ész hozzá hogy végig gondolja az ember ha bevezetik a feltétel nélküli alapjövedelmet akkor nem kell többé dolgozni! Mivel ugye minden hónapban kapjuk a pénzt. Miért ilyen ostobák hogy ezt nem bírják felfogni?
2021. aug. 2. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy trollkérdés. Miért jó az, ha végül alig dolgozik valaki?
2021. aug. 2. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze jó lenne az nem kérdés, csak miből lenne rá pénz, ezért nem akarják sokan mert a gazdasági káosztól tartanak a bevezetése esetén.
2021. aug. 2. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

A pénzt nem a fáról szedjük.

Ki kell termelni.

2021. aug. 2. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alapjövedelem, ahogy a nevében is benne van, ALAP jövedelem lenne. Ebből nem vennél, házat, kocsit, azokért továbbra is dolgozni kellene.

Azt biztosítaná, hogy senki ne éhezzen, ha pl. nem talál munkát. De az ugye ott van, hogy miből, nem vagyunk elég gazdag ország ehhez.

2021. aug. 2. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert van annyi eszük, hogy tudják, hogy azt is ki kéne termelni valakinek. Az össz elvégzendő munka mennyisége semmivel sem csökkenne. Maximum kevesebb emberre hárulna, akik ha nem képesek (vagy nem akarnak) mindenki más helyett is termelni, gyorsan csődbe jutna az egész rendszer.
2021. aug. 2. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
11%

Ne haragduj, de megkerdezhetnem, hogy Soros Gyorgy alkalmazottja vagy-e?

Hollandiaban, Amsterdamban ultem egy kavezoban tegnap delutan 4 korul. Egy magat Papua Uj Guinea-rol szarmaztato hajlektalan, szurke boru illetekes kozelitett meg, valamit tatogtatta a szajat "umbalabalumbapopaba, balal, mbaza kongo, moskva, auf widersehn, wo shi wu zetian yu no?", majd elkezdett magyarul beszelni hozzam,

azt mondta "gyekorikerdesek pant hu, madzar politika, honap, tazenhet autven katu, Szzharos Görgy... Bhussel temad", ilyen satani, demon-megszallt, rekedt hangon.

Nem tudtam most ezt hova tenni, a lelkembe penetralt a dolog.

Sokat gondolkodtam rajta mit akart ezzel mondani, es csak most jottem ra az igazsagra:

Brusszel megint tamad.

2021. aug. 2. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű.

A cigányok miatt.

Szánalmas, hogy mennyire félnek kimondani az emberek, azzal takaróznak h minek kapjon péznt aki nem dolgozik.

Ezek a tipik magyarok, akik miatt ott tartunk ahol.

Ha nekem rossz, nehogy a másiknak már jó legyen!

Éjen a burgonyakiráj viktor.

2021. aug. 2. 18:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű igazad lehet. A cigányokra hivatkozva tudták elfogadtatni azt is, hogy ma gyakorlatilag 0 szociális háló van Magyarországon.
2021. aug. 2. 19:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8

A baj az, hogy ezt a cigányok közül ezt kb senkisem látja.

Ezért a Fideszre szavaznak.

Végtelen körforgás ez..

2021. aug. 2. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9: a nyomorban nem könnyű tájékozottnak lenni
2021. aug. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!