Miért olyan ostobák az emberek hogy nem akarnak feltétel nélküli alapjövedelmet?
A pénzt nem a fáról szedjük.
Ki kell termelni.
Az alapjövedelem, ahogy a nevében is benne van, ALAP jövedelem lenne. Ebből nem vennél, házat, kocsit, azokért továbbra is dolgozni kellene.
Azt biztosítaná, hogy senki ne éhezzen, ha pl. nem talál munkát. De az ugye ott van, hogy miből, nem vagyunk elég gazdag ország ehhez.
Ne haragduj, de megkerdezhetnem, hogy Soros Gyorgy alkalmazottja vagy-e?
Hollandiaban, Amsterdamban ultem egy kavezoban tegnap delutan 4 korul. Egy magat Papua Uj Guinea-rol szarmaztato hajlektalan, szurke boru illetekes kozelitett meg, valamit tatogtatta a szajat "umbalabalumbapopaba, balal, mbaza kongo, moskva, auf widersehn, wo shi wu zetian yu no?", majd elkezdett magyarul beszelni hozzam,
azt mondta "gyekorikerdesek pant hu, madzar politika, honap, tazenhet autven katu, Szzharos Görgy... Bhussel temad", ilyen satani, demon-megszallt, rekedt hangon.
Nem tudtam most ezt hova tenni, a lelkembe penetralt a dolog.
Sokat gondolkodtam rajta mit akart ezzel mondani, es csak most jottem ra az igazsagra:
Brusszel megint tamad.
A válasz egyszerű.
A cigányok miatt.
Szánalmas, hogy mennyire félnek kimondani az emberek, azzal takaróznak h minek kapjon péznt aki nem dolgozik.
Ezek a tipik magyarok, akik miatt ott tartunk ahol.
Ha nekem rossz, nehogy a másiknak már jó legyen!
Éjen a burgonyakiráj viktor.
8
A baj az, hogy ezt a cigányok közül ezt kb senkisem látja.
Ezért a Fideszre szavaznak.
Végtelen körforgás ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!