A fideszes szimpatizánsoknak mi lehet a legmagasabb iskolai végzettségük?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 14:46
11/30 anonim válasza:
Én fizikus vagyok. De ha megnézed a legutóbbi választási eredményeket a Fidesz mindenhol az értelmiségi ELIT kerületekben győzött. Pl Budán. Pesten az alulképzett panelben mindenhol a DK-MSZP nyert, akkor? 😂 [link]
12/30 anonim válasza:
Mivel minden korcsoportban és bármilyen iskolai végzettséggel rendelkezők körében a Fidesz a megtámogatottabb, .... találd ki!
13/30 anonim válasza:
#11 Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk! 😂 😂 😂 😂 😂 😂
14/30 anonim válasza:
Természetesen van ilyen is meg olyan is. Az arány nem mindegy, viszont arányt nem tudok. Abban 100% vagyok, hogy minden féle végzetsség van a Fideszesek közt is.
15/30 anonim válasza:
Első 4 osztályom lett meg 20 év alatt.
Éjlyen Viktorr!!44!
16/30 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy víz-gáz-fűtésszerelő vagy óvodai dajka, csak kormányozni tudja ezt a K országot!
17/30 anonim válasza:
Ja a tanult értelmiségi ellenzéki szavazók akik elhiszik Dobrevnek a német béreket, alapjövedelmet, ingyenes mindent meg tényleg a lebutább proliknak legyártott üres lózungokat... :D A nagy értelmiség :D
18/30 anonim válasza:
Van köztük ilyen is, meg olyan is. Engem inkább az IQ-juk, meg az EQ-juk érdekelne.
19/30 anonim válasza:
Dobrev a Vörös testű Polipsellőlányka... Jah, szép baleset lenne...
20/30 anonim válasza:
Érettségi,ez az átlag.tízből heten kijárták az általánost(mégha a nagyját csak úgy átengedték..)a többi 3 egyetemig jutott.tehát olyan ez is mint az átlagbér, igazából semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!