Ha Fidesz elvesztené a választásokat akkor végre meleg férfiként házasodhatnék (nem élettársi kapcsolat) és fogadhatunk majd örökbe párommal?
Egy szülő csonka családban nőttem fel.
Anyámmal.
Tudtam, hogy van apám.
Ez van.
Minden gyerek méhben fogantatik sperma által.
Ez ellen nincs mit tenni.
Ha a melegek tudnak egymással gyereket csinálni, akkor neveljék én nem bánom.
De ha nem megy nem kéne eröltetni.
És a spermadonoros gyerekek, akik lombikban fogannak? Vagy azok a nők, akiknek csak gyerek kell, és teherbe ejtetik magukat, de nem kérnek az apából, és az apa sem kér a gyerekből? Ilyen is van az ismerőseim között.
Én hetero vagyok, de amíg nem bántanak egy gyereke valamilyen módon, nem érdekel, ki neveli, ha teljes értékű felnőtt lesz. A gyerekek találnak csúfolódásra okot akkor is, ha nem melegek nevelik, és adott esetben bármi szarul tud esni. Kövér vagy, sovány vagy, pattanásos vagy, szemüveges vagy, tanárgyerek vagy, ügyetlen vagy, stréber vagy, túl fiatalok a szüleid, túl öregek a szüleid...
Sokan nincsenek tisztában az örökbefogadás menetével. Egy heteró párnál sem úgy megy, hogy besétálnak az árvaházba, kinéznek egy cuki kisbabát és hazaviszik. Egy csomó felkészítés, alkalmassági, meg egyébre van szükség, hogy egyáltalán felkerüljön a listára, hogy örökbe fogadhat. Éveket várnak egy gyerekre.
Akit örökbefogadnak, ők eleve sérüléssel indulnak, még akkor is, ha egész kicsi korukban fogadják őket örökbe. Mert egyszer szembesülni fog azzal, hogy a biológiai szülei valami miatt lemondtak róla.
Épp ezért - nagyon helyesen - örökbefogadásnál a gyerek érdekeit kell figyelembe venni, nem a szülőkét. Teljesen normális, hogy a pszichológiai szükségleteket figyelembe véve ebben a kérdésben a heteroszexuális párok vannak előnyben és nem a melegek és nem is az egyedülálló szülők. Csak ma már a "nekem jár"-kultúra van. Lásd, amit 16-os írt, mikor a nőnek mindenáron KELL a gyerek. Mint valami termék. Ez is ugyanilyen káros, természetesen.
Imádom mikor ezek a retartdáltak tudományként hivatkoznak a mindenhonnan összelopkodott kutatásokra.
Az a baj, hogy én is hozok ezer meg százezer kutatást, ami épp az elenkezőjét bizonyítja annak, hogy egy meleg pár is ugyanolyan jó szülő. Nincs olyan, hogy "a tudomány mai állása". Egyébként sem tudományos alapon akarjátok az örökbefogadást, hanem pusztán azért, hogy egyenlőnek érezhetssétek magatokat, mert most ez a legújabb hiszti.
A gyerek valójában le van sz*rva, egydül ti számítotok saját magatoknak.
Szerencsére itthon nem fog szélesebb teret nyerni az elmebaj soha. Ha nem tetszik, lehet kivándorolni Svádországba.
Ne akarj házasodni. Ilyen lettél, nem tehetsz róla.
Együtt élni együtt lehet. Nem kell azt a nyilvánosság elé tárnotok.
Ne akarjatok gyereket, mert a gyereknek egészséges környezetben kell (kéne) fejlődnie, mert amúgy ő is könnyen homová válhat. Mert ezt látja a szerencsétlen.
Legyen jó munkád, állásod,éljétek az életeteket. Én pl. pilótáról is olvastam, aki homo, de látod, valószínűleg nem vegzálják érte, hanem jól érzi magát a bőrében-munkájában.
A válaszom, ahogy látom, egy kicsikét pl. a 10-re hasonlít, mégis, hetekkel ezelőtt, amikor ezt először kiírtam, kitöröltek. Máig nem értem, hogy miért.
Lehet, az adminoknak van valami érintettsége a témában...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!