Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kormany tenyleg kotelezov...

Ha a kormany tenyleg kotelezove tenne az oltast az osszes munkahelyen , akkor mi tortenne?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 22:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
65%
Kb kétmillió az oltatlan, és azok közül se mindenki állna bele a dologba. Vagyis a gazdaság biztos nem fog összeomlani.
2021. aug. 2. 23:59
 22/51 anonim ***** válasza:
25%

#19!

Fél évig minden nap mentem kórházba és SZTK-ba, mert volt egy súlyos balesetem. Úgy ismertem már a "fél kórházat", mintha a munkahelyem lenne.

Hidd el, örültek, hogy elsőként kapnak oltást!

2021. aug. 3. 01:35
 23/51 anonim ***** válasza:
33%

A birkák nem oltották eddig még be magukat bibibí.

Egymást rántjatok egyre mélyebbre.

Jól megszívattátok.magukat. esetek már túl rajta azt csá

2021. aug. 3. 11:57
 24/51 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom,de el mehetnek a jó édes k*rva anyjukba.

Már elnézést.

Elég volt 2 év,hogy teljesen megváltoztassák az életünket, úgy hogy semmit nem tettünk.

Nem vagyok oltás ellenes,de én a szervezetemre bízok.

Ez az ország megélhetés szintjén amúgy is egy rakat f*s

Ez csak még egy ok ,hogy el kell menni

2021. aug. 3. 12:34
 25/51 anonim válasza:
84%
Valószinűleg, tömeges vírus mutálódás, ami ellen a vakcina sem lesz nagyon hatásos..
2021. aug. 3. 16:00
 26/51 anonim ***** válasza:
76%

Mindig van mutalodas. Minden vírus mutalodik rengetegszer. Ennek is már több ezer mutacioja lehet.

Tenyleg nem jártatok be bioszra?

2021. aug. 3. 20:12
 27/51 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, hogy tuntetesek lennének. Talán még balhe is..engem nem érdekel,csinaljak ( a rendorseg dolga, meg a kormánye, hogy lenyugtassa őket) egészen addig amig a dolgaimat békén hagyják a tuntetok. De ha vki máglyarakást akár csinálni az ott parkoló autóból vagy egyéb más tulajdonomban akár kárt tenni, azt kilövöm.
2021. aug. 3. 20:18
 28/51 anonim ***** válasza:
64%
#26 Igen, minden vírus, sőt minden élőlény rengetegszer mutálódik, viszont nagyon kevés az olyan mutáció, ami az egyed/faj számára előnyt jelent. Ha az ember úgy mutálódna, ahogy a koronavírusról állítják, akkor az ókor óta megtanultunk volna repülni, sötétben látni és fotoszintetizálni.
2021. aug. 3. 20:45
 29/51 anonim válasza:
23%
Birom hogy mindenki itt bizonygatja az igazát, de ti lesztek az elsők akik szarabb helyzetben lesznek, ha megint jön egy nagyobb hullám és a ti fizetésetek sínyli meg plusz el is inflálódik a forint a picsába.
2021. aug. 4. 01:50
 30/51 anonim ***** válasza:
39%
Hiába pontoztok le. Szerintem egyikotok sem hagyná, hogy a nagy lelkesedés hevében kárt tegyenek a tulajdonában. De ha igen, akkor menjetek simogassátok a buksijukat. H₩lyék!
2021. aug. 4. 07:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!