Mi értelme volt bevezetni a kötelező oltást az egészségügyben, ha már ígyis nagyon kevés az ápoló?
Figyelt kérdés
Ezek után meg még többen hagyják ott a munkájukat, és még több ellátatlan beteg lesz. Ezt akarja a magyar kormány?2021. aug. 1. 12:40
1/11 anonim válasza:
aki egészségügyisként nem fogja fel a védőoltások szerepét, fontosságát az menjen is inkább dolgozni a cipőgyárba
2/11 anonim válasza:
Hogy ne fertőzzék meg a pácienseket. Én gyógyulni akarok egy kórházban, nem megbetegedni.
4/11 anonim válasza:
"Én gyógyulni akarok egy kórházban, nem megbetegedni."
Akkor meg ne egy csomó oltott közé akarj bemenni, mert ott nagyon gyorsan megnyúvadsz.
5/11 anonim válasza:
Szakellátás hiánya esetén alapból aki beteg se fog kórházba vonulni, és akkor lehet mellet veregetni, hogy Magyaország egészséges, a magyar reformok működnek.
6/11 anonim válasza:
igen.
úgy látszik ezt akarja a kormány.
7/11 anonim válasza:
Eddig se vonultem sehová. Mindig meg tudtam magam gyógyítani itthon. A kórház szarevőknek való meg nyámnyila anyámasszony katonáinak.
8/11 anonim válasza:
#2-es válaszoló
Attól még hogy az ember be van oltva, ugyanúgy vertőz és elkaphatja a vírust minden mellékhatás nélkül.
9/11 anonim válasza:
#2: "Hogy ne fertőzzék meg a pácienseket. Én gyógyulni akarok egy kórházban, nem megbetegedni."
A tájékozódási forrásaid gondolom a kormanypropagandara korlátozódnak, másképp nem írnál ilyen ostobaságot. Parancsolj:
Good luck! Csak jusson orvos vagy ápoló.😁
10/11 anonim válasza:
Mert valahol el kell kezdeni a kötelező oltást, utána jön még pár terület aztán már könnyebb legyömöszölni a többi ember torkán. egyértelmű, hogy nem hagyják abba. mikor régen öreganyám a kacsát tömte, időnként hagyta vegyen levegőt, na kb ez zajlik most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!