Komolyan gondolod, hogy van bárki, aki ezt szeretné? Nyugi, senki nem akarja a gyereked fejét ilyesmivel tömni, még a csúnya gonosz ballibsik sem.
2021. aug. 1. 06:52
12/19 anonim válasza:
Én nem tudom hol éltek, de én még sosem hallottam olyat, még pletykaként sem, hogy lmbtq óra lett volna bármilyen intézményben. Nem értem a problémát, amit meg akarnak oldani, mert eddig sem volt semmi.
A fiatalok pedig tiktokról és instagramról tájékozódnak a témáról, ami rosszabb, mintha egy hozzáértő ember mesélne minderről. Szóval lehet szavazgatni, hogy védjük meg a gyerekeket, csak a felnőtt lakosság nagy része azt sem tudja, hogy mi a tiktok és milyen tartalmak vannak rajta, miközben az összes gyerek ezen lóg naphosszat.
2021. aug. 1. 08:43
13/19 De La Cruse válasza:
Tudok egy és két dolgot erről.
Remélem, hogy nem törlik el a törvényt de hominak álcázott pedofilok mennek az oviba külföldön és ha inzultál ovisokat akkor is elbújhat egy nemzetközi szervezet mögé, hogy ő csak felvilágosít és ne korlátozzák ebben a jogában.
Az otthonából meg olyan videókat tesz közzé ahol kisgyerekkel szopatja a mellbimbóit....szóval észnél kell lenni ennél az állszabadságos szivárványos dolognál.
2021. aug. 1. 08:58
14/19 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy az óvodákat összefogó hatóság ad-e erre engedélyt az óvodáknak. Ma sem lehet csak úgy az utcáról bemenni és bármiről besélni, ehhez felsőbb hatóság engedélye kell.
2021. aug. 1. 09:05
15/19 anonim válasza:
Megindulnak, de a pedagógusok tájékoztatják a szülőket, hogy mikor mennek a transzok, és már ott fogja őket várni néhány dühös apuka az óvoda előtt. A többit nem részletezem.
2021. aug. 1. 09:10
16/19 anonim válasza:
Már a bölcsiben is!!! Söt szülész és bába és dula is csak olyan lehet aki folyamatosan erröl beszél a szülés elött és közben! Biztos forrásbol tudom! :-))))
2021. aug. 1. 11:28
17/19 anonim válasza:
Érvénytelen lesz a népszavazás, de a szavazók többsége a törvény mellett fog voksolni. Az kérdéses, hogy mennyire lesz magas a részvétel. Ha nem sokan szavaznak ( pl. 2 millió alatt), akkor az nem fogja meghatni az EU-t és folytatódik a kötelezettségszegési eljárás.
2021. aug. 1. 18:39
18/19 anonim válasza:
12-es belföldön szerencsére még nem történt meg. MÉG. És ezt akadályozza eme Szent Törvény is.
2021. aug. 2. 06:43
19/19 anonim válasza:
Persze hogy még nem mennek ezek az NGO által támogatott “felvilágosító” emberek/ csoportok de látjuk mi van külföldön, nyugaton. A teljes elhajlás ebbe az irányba. A kormány előre ment a dolgoknak és már most megakadályozza azt amit meg kell akadályozni. Elébe ment a dolgoknak . Jaaaaa és nem vagyok Fideszes köszi meg homofób sem lévén hogy sok meleg ismerősöm van. Na erre varrjatok gombot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!