Miért kell bele erőltetni az emberekbe az LMBTQ közösséget?
- Na mit tanultál ma az oviban, kisfiam?
- Azt, hogy fiú létemre bőrnaciban kell ugrálnom egy másik férfival, ráadásul az utcán, hogy mindenki lássa :)
Most saját magadat idézed? Vagy ez mi?
Az LMBTQ egy mozaikszó. Hogyan tud egy szó aktivistákat küldeni bárhova is?
Nem akarlak lelombozni, de aktivista lehet 18 év alatti egyén is. Pl. a mi giminkben, amikor az lmbtq is téma volt, akkor az egyik leszbikus évfolyamtársunk tartott előadást róla. Habár nem tudom, hogy ő tagja volt-e bármilyen mozgalomnak?
Senkinek sem volt kötelező, mégis megtelt a terem. Az egyik tanár, aki enyhén homofóbnak számít is végigülte és a tinifiúkhoz hasonló kínos kérdéseket tett fel.
Viszont senki sem lett kevesebb tőle. Szóval mi a probléma?
Ha valaki halottidézőhöz és jövendőmondóhoz fordul, és követi őket a paráznaságban, ellene fordulok az ilyen embernek, és kiirtom népe közül.
Ha valaki ócsárolja apját vagy anyját, halállal lakoljon! Apját és anyját ócsárolta: vére rajta.
Ha valaki férjes asszonnyal paráználkodik, a felebarátja feleségével paráználkodik, halállal lakoljon a parázna férfi és a parázna nő.
Ha valaki havibajos asszonnyal hál és fölfedi annak a szemérmét, föltakarja a forrását,és az asszony is fölfedi vérének forrását, mindkettőjüket ki kell irtani népük közül.
Van ott még mit mazsolázni. Fideszhez is pár:
Felebarátodat ne zsákmányold ki, és ne rabold ki.
Ha jövevény tartózkodik nálatok az országban, ne legyetek hozzá kegyetlenek! Olyan legyen a köztetek tartózkodó jövevény, mint a közületek való bennszülött! Szeressétek, mint magatokat, mert jövevények voltatok Egyiptomban. Én, az ÚR, vagyok a ti Istenetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!