Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Twerkelni szeretném taníttatni...

Twerkelni szeretném taníttatni a hetero fiam. Azt viszont a melegek tudnak legjobban. Legális lesz ez ezek után?

Figyelt kérdés

Fekete Pákó állítólag már több mint 1000 magyar nővel való numerán van túl, közelít a 2000-hez. Mindezt azért mert egzotikus bőrszíne van, no meg nagyon jól tud twerkelni (feneket rázni), ami a legtöbb nőt felizgat.

Ilyenre szeretném én is taníttatni a fiam. Ezt a mesterséget profi szinten csak melegek űzik, mármint ennek a tanítását főleg.

Legális lesz az a mostani LMBTQ helyzetben?

2021. júl. 31. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem Desmond is profin tolja, kérd az ő segítségét kérdező.
2021. júl. 31. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
KKKKKKKAMU KéRdÉs
2021. júl. 31. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Egyrészt beteg vagy(esetleg csak troll) illetve nem tudom, hogy honnan veszed, hogy felizgulunk arra,ha a pasi rázza a seggét.
2021. júl. 31. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:

8

Akkor engedd meg neki,hogy nőktől lesse el a tomporrázás fortélyait.

Azt még talán élvezni is fogja:

https://www.youtube.com/watch?v=3g5S2pouzKE

2021. júl. 31. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Heteró nők is nagyon jól twerkelnek, már aki persze.
2021. júl. 31. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem kevered az emberi nőket és egy egzotikus fekete tollú vörös mellkasú madárfajt véletlen?
2021. júl. 31. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Úr Isten szegény gyerek! 😵🤷‍♀️ Nehogy ki menj az esőben mert beléd csap a villám oszt twirkethetsz magadnak
2021. aug. 3. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!