Mi a véleményetek a kötelező oltásról kollégium esetén?
Több kérdés alatt is le lettem hülyézve hogy bizony úgy sem fog kelleni, meg miért vagyok paranoiás...
A lényeg hogy több egyetemnél is, sőt magam is értesültem róla hogy beköltözéshez kötelező lesz az oltottsági igazolás.(ahogy évnyitóhoz, gólyatáborhoz, sőt majdnem mindenhez)
Ez ha nem ráerőltetés az emberekre akkor mi?(mondom ezt 2 Sinopharm oltással)
Annak ellenére hogy nagyon jól tudjuk hogy kelleni fog 3. is, illetve a delta mutáns mindenkit ugyan úgy fertőz 2 oltás után is, valahogy sok az ellentmondás...
A politikához pont ezért kapcsolódik, vajon meddig mehetnek még el a kormányok ami szerintetek még nem járna tüntetéssel Magyarországon?
A véleményeteket szívesen várom, ha nem értünk egyet az sem probléma.
#4.Elsők között voltam a korosztályomból aki beadatta.
És igen, én az önrendelkezési jogot féltem, a saját választás lehetőség. Nem a szuriról van szó, mondjuk az sem mellékes hogy a Pfizerről tudjuk csak hogy mi a gond, a többiről meg semmit de ez már más téma.
Magyarországi számok...
De ha megnézed globálisan nem csökkent jelentősen, oltás ide vagy oda...(októberben még mindig sokkal kevesebb volt)
Sőt sok helyen megint elkezdtek zárni átoltottság mellett, ezért zavarós az egész.
"A politikához pont ezért kapcsolódik, vajon meddig mehetnek még el a kormányok ami szerintetek még nem járna tüntetéssel Magyarországon?"
Mint ahogy azt a mellékelt ábra mutatja az elmúlt 10 évben, felfoghatatlanul messzire mehetnek el tüntetések nélkül
Északon egy jachtozás lemondást, és politikai életből való elvonulást ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!