Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alábbi 4 jelölt közül ki...

Az alábbi 4 jelölt közül ki lenne a legalkalmasabb Magyarország miniszterének?

Figyelt kérdés

A kérdés most nem az, hogy kire fogsz szavazni, ki a legszimpatikusabb, vagy taktikai szempontból kire kell szavazni, hogy Orbánt kiüssük a nyeregből. Ezeket most tegyük félre.

Tegyük fel, képzeljük el azt, hogy már túl vagyunk a választásokon és ez a 4 ember közül valamelyik a miniszterelnök.

A kérdés melyik lenne szerinted a legalkalmasabb erre a posztra?

2021. júl. 30. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Torockai egy szájharcos aki ismétlem semmit nem tett még az országért és remélhetőleg nem is fog. Kb. kétfarkú szintű párt, de ők legalább bevállalják hogy viccpárt addig a mi tanyánk pedig nem.

Szerintem Dobrev, nagyon felkészültnek tűnik és alkalmas lenne vezetői pozíció betöltésére, karizmatikus és meggyőző.

Ezek közül szerintem amúgy bármelyik alkalmas lenne, de én Dobrevet mondanám.

2021. júl. 30. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
Ezek bohócok. Akkor ennyi is volt a kormányváltás ? ...
2021. júl. 30. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Márki-Zay.
2021. júl. 30. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
10%

Dobrev Klára. Tanult, világlátott, az eddigi nem egyszerű munkáiban komoly eredményeket elért nő, akinek komoly nemzetközi kapcsolatai vannak. Nem proli, jól beszél nyelveket, megállná a helyét egy ilyen komoly pozícióban.

Karácsony nekem nagyon kis bénának tűnik, ráadásul nem egy éles elme. Még angolul sem tudott megtanulni, ami azért elég ciki lenne egy miniszterelnök esetében.

Márki-Zayról nem tudok sokat, de nekem olyan fura, nem tűnik egy erős egyéniségnek.

Jakab poénnak is gyenge, neki az ellenzéki összefogás csak arra kell, hogy továbbra is a Parlamentben maradhasson és el tudja tartani a családját, ezt, hogy ő mint miniszterelnök, szerintem 1 percig nem gondolta komolyan.

2021. júl. 30. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Egyik se
2021. júl. 30. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Márki-Zay a legjobb egyértelműen.
2021. júl. 30. 20:06
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Karácsony magasan az utolsó. Karácsony meg az ellenzéki szavazók szerint is alkalmatlan.
2021. júl. 30. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

Dobrev: biztos nem, mégpedig mert hiába tanult, hiába erős egyéniség, az egyszerű embernek túl könnyű azt mondani hogy "Gyurcsááánnyy" és emiatt mindig is elutasitott lesz a személye.

Karácsony: hatott az eddigi lejáratása, plusz egyébként sem az az igazi vezető alkat, így őt sem nevezném hatalmas reménységnek és ütőképes kihívónak.

Jakab:, hát eléggé bárdolatlan proli stílusa van, viszont a níp egy része erre vevő, ezért az előbbi kettőnél még mindig támogatottabb. Plusz van amiben tényleg igaza van, és (a saját egyedi stílusában) valós problémákra hívja fel a figyelmet.

Márki-Zay: róla mindenki keveset tud, de ez egyben az előnye is, mert nincs lejáratva. A város amit vezet egész jól fejlődik, tehát van mit felmutatnia. És többnyire ő is értelmes ötletekkel áll elő, nem demagóg de megvalósíthatatlan valamikkel.

2021. júl. 30. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:
16%
Márki zaj egy olyan semmilyen. Látszik hogy rosszul áll a szeme. Nem bízok benne
2021. júl. 30. 21:06
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
6: Igen vicc. Ha hoztok egy olyan politikust, aki ugyanazt mondja, mint Toroczkai, csak hiteles és nem bratyizott a rendőrökkel 2006 -ban, rá szavazok. Addig is marad ő, mivel amit mond, az legalább igaz.
2021. júl. 30. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!