Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lewis Hamilton is Soros...

Lewis Hamilton is Soros kottájából játszik?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 30. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem, Hamilton ingyen hülye.
2021. júl. 30. 18:23
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
De a legérdekesebb a háttérben meghúzódó Gyúrcsány szál.
2021. júl. 30. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Mindenkinek lehet véleménye, neki is, nem kell ezzel foglalkozni, a Pegazus itt a lényeg nem a buz.k.
2021. júl. 30. 18:26
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Minderre ugye a Pegasus használatával jöttek rá...

Cseppet sem ciki, áhhh...

2021. júl. 30. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha a "Lewis" szóból elveszed a "Lewi"-t, és hozzárakod azt, hogy "oros", akkor az jön ki, hogy Soros! Ilyen véletlenek nincsenek!!
2021. júl. 30. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ha már ez a Hamilton is kiáll a buz.k mellett akkor hagyni kellene őket.
2021. júl. 30. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
20%

Komoly a kérdés?

Hihetetlen, hogy aki el meri mondani a kormány intézkedéseivel ellentétes véleményét, az mindjárt Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migránsok, egyszóval Magyaro. ellenségei, akik megtámadták az országot.

Miért nem lehet más a véleménye valakinek,anélkül, hogy hazaárulónak kiáltanák ki? Vagy miért nem gondolkoznak el egyesek azon, hogy ha már ilyen sokfelől érkezik kritika az intézkedéseket illetően, lehet, hogy nem az intézkedést hozónak van igaza? Ha én állati vékonynak látom magam a tükörben, de 20-ból 18 ember azt mondja, hogy kövér vagyok, azért akkor csak elkezdek gondolkodni, hogy lehet, hogy én megyek szemben az autópályán. Vagy továbbra is állítom, hogy én bizony sovány vagyok és senkit nem hallgatok meg, inkább elzárkózom mindenki elől. Csak az a gond, hogy a végén egyedül maradok, s mindenki az ellenségem lesz.

2021. júl. 30. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
20%
Ráadásul még 99%-ban Gyurcsány is
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Hamilton blmes, úgyhogy nem meglepő hogy lmbts. Nem ciki neki, hogy a leghíresebb Hamilton az nem ő, hanem egy fehér csávó?
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a Varga Judit egy féreg. Amikor Gyordzs Klúni Orbánt hozta fel példának a gyűlöletre, akkor is szájalt.
2021. júl. 30. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!