Minderre ugye a Pegasus használatával jöttek rá...
Cseppet sem ciki, áhhh...
Komoly a kérdés?
Hihetetlen, hogy aki el meri mondani a kormány intézkedéseivel ellentétes véleményét, az mindjárt Soros, Gyurcsány, Brüsszel, migránsok, egyszóval Magyaro. ellenségei, akik megtámadták az országot.
Miért nem lehet más a véleménye valakinek,anélkül, hogy hazaárulónak kiáltanák ki? Vagy miért nem gondolkoznak el egyesek azon, hogy ha már ilyen sokfelől érkezik kritika az intézkedéseket illetően, lehet, hogy nem az intézkedést hozónak van igaza? Ha én állati vékonynak látom magam a tükörben, de 20-ból 18 ember azt mondja, hogy kövér vagyok, azért akkor csak elkezdek gondolkodni, hogy lehet, hogy én megyek szemben az autópályán. Vagy továbbra is állítom, hogy én bizony sovány vagyok és senkit nem hallgatok meg, inkább elzárkózom mindenki elől. Csak az a gond, hogy a végén egyedül maradok, s mindenki az ellenségem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!