Baj van. Rekord alacsony az érdeklődés a meleg ellenes népszavazásra. Mi lesz itt vajon? Mennyire lesz afrikai ez a népszavazás?
Orbánnak kell egy bizonyos % részvételi arány, és persze az hogy a melegek ellen szavazzanak, mert különben Brüsszel megvonja a pénzt a NER lovagoktól.
Ezért fontos lenne neki most egy sikeres népszavazás, hogy továbbra is küldje nekik Brüsszel a pénzt, de az érdeklődés rekord alacsony.
Milyen eszközöket fog bevetni a részvételi arány növelésére? Egészen Afrika szintig lemegyünk?
Olyasmit olvastam, hogy krumpli mellé készpénz osztás is lesz a romáknak + ingyen busszal viszik őket majd. Meg hogy a nyugdíjasoknak melegételosztás, főzés minden szar lesz a szavazóközpontok mellett. Kb. mint Afrikában, csak hogy meglegyen valami értékelhető %-os részvételi arány ami nem túl égő.
Szerintetek ez nem gáz egy elvileg európai - (életszínvonalban viszont harmadik világbeli) - országban? Hogy a mélyszegény embereket ételosztással kell elhívni egy értelmetlen népszavazásra?
#12, #15-nek:
A népszavazás eredményének van egy hatalmas visszaütése is a kormányra!
Idézem neked az alapxart:
" Az érvényes és eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre kötelező."
"Orbánnak kell egy bizonyos % részvételi arány,"
Dehogy kell. Pont neki már 2016-ban is tökmindegy volt a részvételi arány. Neki a pozitív megerősítés kell a birkáitól, hogy lehessen mit letenni az EU felé. Ha teszemazt nincs meg a szükséges részvételi arány az érvényességhez, de az (érvényes!) szavazatok 95%-a őt támogatja, akkor úgyis az lesz a kommunikáció, hogy a magyarok 95%-a mellette van.
A kérdéseket is úgy fogalmaznák meg, hogy biztosan az ő érdekük szerint szavazzunk. Mint a nemzeti konzultációban is. Ki akarna nagyobb adókat pl? Eldőlt a kérdés. Itt is ugyanaz lesz. Úgy csavarják majd, hogy valami hazaárulónak érezze az ember magát, ha esetleg nem mellettük szavaz. Én így gondolom. Megoldják majd.
Ez a krumpliosztás meg... Őszintén, engem nem nagyon érdekelt. Nem láttam, hogy tényleg ment volna. De elhiszem. Sok az idióta, illetve a mélyszegény ember. Nekik az a zsák krumpli is sokat számít. És nem nagyon látják, hogy amire szavaznak, az többet ér annál a zsáknál és tartalmánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!