Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baj van. Rekord alacsony az...

Baj van. Rekord alacsony az érdeklődés a meleg ellenes népszavazásra. Mi lesz itt vajon? Mennyire lesz afrikai ez a népszavazás?

Figyelt kérdés

Orbánnak kell egy bizonyos % részvételi arány, és persze az hogy a melegek ellen szavazzanak, mert különben Brüsszel megvonja a pénzt a NER lovagoktól.

Ezért fontos lenne neki most egy sikeres népszavazás, hogy továbbra is küldje nekik Brüsszel a pénzt, de az érdeklődés rekord alacsony.

Milyen eszközöket fog bevetni a részvételi arány növelésére? Egészen Afrika szintig lemegyünk?

Olyasmit olvastam, hogy krumpli mellé készpénz osztás is lesz a romáknak + ingyen busszal viszik őket majd. Meg hogy a nyugdíjasoknak melegételosztás, főzés minden szar lesz a szavazóközpontok mellett. Kb. mint Afrikában, csak hogy meglegyen valami értékelhető %-os részvételi arány ami nem túl égő.

Szerintetek ez nem gáz egy elvileg európai - (életszínvonalban viszont harmadik világbeli) - országban? Hogy a mélyszegény embereket ételosztással kell elhívni egy értelmetlen népszavazásra?

2021. júl. 30. 17:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

#12, #15-nek:

A népszavazás eredményének van egy hatalmas visszaütése is a kormányra!

Idézem neked az alapxart:

" Az érvényes és eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre kötelező."

2021. júl. 30. 18:32
 22/26 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%

"Orbánnak kell egy bizonyos % részvételi arány,"

Dehogy kell. Pont neki már 2016-ban is tökmindegy volt a részvételi arány. Neki a pozitív megerősítés kell a birkáitól, hogy lehessen mit letenni az EU felé. Ha teszemazt nincs meg a szükséges részvételi arány az érvényességhez, de az (érvényes!) szavazatok 95%-a őt támogatja, akkor úgyis az lesz a kommunikáció, hogy a magyarok 95%-a mellette van.

2021. júl. 30. 18:57
 23/26 anonim ***** válasza:
94%
még a fideszesek, sőt! a kdnp-sek is letojják magasról ezt a népszavazást. Ettől nem lesz olcsóbb a benzin, nem lesz nagyobb fizetés, kisebb adó, több krumpli, és a "családok tömegeit devizahitel szintjén tönkretevő vizitdíj" megszüntetés sem lesz.
2021. júl. 30. 20:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
A bevándorlásról szól népszavazásnál is alacsony volt a részvétel, az sem érdekelt senkit.
2021. júl. 31. 08:47
 25/26 anonim ***** válasza:

A kérdéseket is úgy fogalmaznák meg, hogy biztosan az ő érdekük szerint szavazzunk. Mint a nemzeti konzultációban is. Ki akarna nagyobb adókat pl? Eldőlt a kérdés. Itt is ugyanaz lesz. Úgy csavarják majd, hogy valami hazaárulónak érezze az ember magát, ha esetleg nem mellettük szavaz. Én így gondolom. Megoldják majd.

Ez a krumpliosztás meg... Őszintén, engem nem nagyon érdekelt. Nem láttam, hogy tényleg ment volna. De elhiszem. Sok az idióta, illetve a mélyszegény ember. Nekik az a zsák krumpli is sokat számít. És nem nagyon látják, hogy amire szavaznak, az többet ér annál a zsáknál és tartalmánál.

2021. aug. 25. 04:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Azóta kiderült, hogy a kormány a választásokkal egyben rendezi meg ezt a népszavazást Így az érvényességéhez nem fog kétség férni szerintem. Így megerősödött a véleményem, hogy igenis szavazni kell, mégpedig a kormány szándékaival ellentétesen, akármennyire blődség az egész.
2021. dec. 6. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!