Fideszesek, segitenetek kiszavazni a dks, mszps kepviseloket elovalasztason?
Azt nem kerem, hogy szavazzatok az ellenzekre, de ha valodi valtozast szeretnetek, egy jobb ellenzeket, akkor az elovalasztason valo reszvetelettekkel segithettek mondjuk a fuggetleneknek, vagy a jobboldali jelolteknek kiszoritani Gyurcsanyekat a politikabol.
Ha mar Orbannak nem sikerult elszamoltatni vagy a politikabol kiszoritani Gyurcsanyt ti nektek most adodik egy lehetoseg, ha egy Dks, mszps kepviselo se jutna be akkor listan se kapnanak max minimalis helyet.
Itt a lehetoseg, segitetek kiszoritani Ferit vegre a magyar politikabol?
Szerintem meg pont hogy a fideszes szavazokra lehet epiteni, azt hogy meg vannak sok mindenben vezetve azt en alairom, de az ketsegtelen hogy a 99szazalekuk jot akar az orszagnak, ebbol a szavazasbol is csak az latszik hogy csak 1 helyezi a fideszt az orszag erdekei ele 9bol.
Az h Marky Zayt lehetoleg ismeretlensegben tartjak, (reklam nem indul ellene) illetve mindenfelevel ragalmazzak az csak annak a jele, hogy a fidesz nem ot akarja ellenfelnek.
Szerintem magyarorszagon jobboldali ertekekre van tobbsegben igeny egyenlore, de jo lenne ha azt nem a teljesen hiteltelen fidesz kepviselne.
Hosszu tavon az orszagnak baloldali kormany kene, aki kiemeli a jelentos szegenysegben eloket, de ahhoz egy hiteles baloldali part se artna amihez a dk es mszp felszamolasa elengedhetetlen.
Talan momentum 2030-34 re kinovi magat csak hitelesebb partvezetes kene, vagy alakul az elkovetkezo valsag nyoman egy uj eros szocdem ertekeket kepviselo part.
De ennyire elore meg csak tippelni is nehez.
Támogatom, Márki-Zayra fogok szavazni az előválasztáson. Ideje lenne végetvetni az elmúlt 30 év lopásainak, amit csak egy elitcselével lehetne végrehajtani. Tapasztalatból mondom, hogy a DK az elvtelen egoisták gyűjtőpártja, az egyik ismerősömet is jelölte a DK ogy. képviselőnek, viszont én ismerem a srácot, és tudom róla, hogy csak a pénz motiválja, nincsennek eszméi, tényleges politikai beállítottsága.
Arra kérném én is a kormánypárti szavazókat, hogyha el szeretnék takarítani a közéletből a Gyurcsány családot, akkor menjünk el szavazni egy valódi polgári ellenzéki jelöltre, legalább az esélyt adjuk meg a változásra. Ahogy a kérdező is írta a 8. válaszában, esélyes hogy a kormánypárt nem fogja megnyerni a választást, viszont én nem szeretnék még egy Gyurcsány kormányt egy Dobrev Klárával / Karácsonnyal az élen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!