A kutyaember mit jelképzett a mostani Pride-on?
2021. júl. 30. 07:21
11/23 A kérdező kommentje:
6: pont ezt nem értem én sem. Talán mert nem annyira áll tőlük távol, mint mondják. Ma már ott tartunk, hogy férfiak szülhetnek és hormonkezelnek kisgyerekeket, szóval bármi jöhet én nem lennék meglepve.
2021. júl. 30. 08:35
12/23 anonim válasza:
Proli kérdező, a busójárás ellen is ennyire lázadsz?
Hiszen tiszta ijesztő mind, ráadásul molesztálják is a nézőket a "tradícióra" hivatkozva: [link]
Ha egy gyerek meglát egy ilyen embert, tudod mit gondol? "Kutyus!!". Ennyi.
13/23 anonim válasza:
Én részlegesen Mohácson dolgozom és egyszer elmentem egy busó járásra: Arra emlékszem meggyújtottak egy nagy mágia szerű valamit majd meggyújtották a fáklyákat és úgy jöttek felém többen. Na az nagyon nem tetszett.
14/23 A kérdező kommentje:
12: ja lehet, csak a busó nem arra utal, hogy a krampusz s*ggbek*r kedves elmebeteg válaszoló.
2021. júl. 30. 10:10
15/23 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy nektek gyökereknek mennyire szemet szúr az ún. zaklatás, de azért a pubertás blokkolót, nemváltó műtétet meg támogatjátok gyerekeknek, vagy épp a melegbárban veretést:
2021. júl. 30. 10:13
16/23 anonim válasza:
15 Egyébként hányszor hallott egy ovis gyerek nemváltó műtétről ezelőtt?
17/23 anonim válasza:
Az a baj hogy ha gyerekkorban átműtik pici gyereket a további fejlődése meg hormon háztartása miatt elkorcsosulhatnak és mire felnőttek lesznek már nem sorolhatóak az emberi castba.
18/23 anonim válasza:
17 Igen. De Magyarországon hány ilyen esetet hallottál?
19/23 anonim válasza:
Az a kutya-szett,egy mazo szett.
Igazából egy ilyen szájba-pisi+popsinyali-ra való felhívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!