A delta vírus emelkedik a szennyvizekben. A kormánynak fontos az emberi életek megmentése? Vagy inkább a gazdaság a fontosabb?
Ha pár ezer - tízezer ember életét meg szeretnék menteni, akkor be kellene zárkózni már most, nem akkor korlátozásokat hozni, amikor már TELJESEN fölöslegesek a korlátozások, mert már menthetetlen a covid terjedése.
Ugyanis amikor már a csúcshoz közelítünk és akkor hozzák be a korlátozásokat, már édes mind1, mivel minden társasháznak van közös szellőző rendszere, így a saját otthonodban is elkaphatod a fertőzést. Erről láttam egy animációs videót is ahol ezt bemutatták. Szóval amikor már minden családban lesz covid fertőzött mint a 2./3. hullámok idején, akkor már teljesen mind1 minden nemű korlátozást.
Csak MOST lehetne tenni ellene amíg nem túl késő. De sajnos szerintem megint csak akkor fogunk lépni, amikor már halál fölösleges. Mert a további terjedés már elkerülhetetlen. Kb. mint a Titanic.
A legutóbbi korlátozásokat is már Merkel mama sürgette az ilyen elmaradott Kelet-EUs országoknak ötvözve lecseszéssel, hogy a gazdaság nekik fontosabb mint az emberéletek.
Szerintetek a kormányunknak melyik fontosabb, az emberélet vagy a gazdaság?
“ 3,9 milliárd ember kapott védőoltást, és náluk elhanyagolható számú a fertőződés”
Izraellel mi a helyzet? Tegnap néztem a görbét, ott járunk ahol tavaly ilyenkor.
Nem vagyok jós, így csak feszülten várom, hogy őszre hová jut az a görbe.
"Izraellel mi a helyzet?" - az ő problémájuk.
A spanyolnátha ennyi idő alatt megölt már vagy 10 millió embert.
“ az ő problémájuk.”
Jah, hogyha a medencét egy szalaggal elválasztjuk, és belehuggyozós felében huggyosvízben fürdenek, az a nembelehuggyozós félnek nem probléma? 🤣🤣🤣
Magyarország is hasonló átoltottsággal bír.
Nos, a spanyolnátha egyes becslések szerint 50 millió ember halálát okozta, mások szerint közelített a 100 millióhoz. Mégis itt vagyunk.
1960-ban a Föld lakosságának száma 3 milliárd volt. Ma 7,7 milliárd, és a Covidtól meghaltaké eddig "mindössze" 4 millió 200 ezer.
A magyar politika feladata eldönteni, hogyan engednek be más országokból érkezőket.
,,náluk elhanyagolható számú a fertőződés és szinte nulla az elhalálozás."
Kár hogy Nagy Britanniában a delta variánssal elhunytak 63%a kétszer oltott. Úgy tűnik aki veszélyeztetett azon az oltás se nagyon segít, a többinek meg felesleges...
19
Egy másik hír szerint az oltatlanokat fertőzi halálos végkimenetellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!