Újra növekszik a koronavírus hímivarsejtje az ország számos pontján, és ez már a delta. Mikor kezdhetjük el, az újabb zárást?
Figyelt kérdés
Vége a lubickolásnak.2021. júl. 28. 19:36
21/29 anonim válasza:
Az oltottak nem félnek az oltatlanoktól.
22/29 anonim válasza:
koronavírus hímivarsejtje?, Mi van már töke van a covidnak??
23/29 anonim válasza:
Mindenki szeptember vegetol brutál zárásokról beszél.
24/29 anonim válasza:
12:22: ha brutál zárások lesznek, azokat az oltatlanoknak "köszönjétek", és sajnos, az Unióban éllovasokból lecsúsztunk a sereghajtók közé. Ugyanis ebben az országban van 40 %-nyi alufóliasisakos virológus, aki sokkal jobban tudja a WHO-nál meg a szakembereknél, hogy mi a tuti. Egyébként szerintem nem kell addig várni, már most feltűnöen növekszik a napi új esetek száma.
25/29 anonim válasza:
24 ez igy van, már most nő az esetszám, de lezárás magyarhonban mindig akkor van csak ha már jó nagy az esetszám.
Mi ilyen eső után/közben köpönyeg nép vagyunk
26/29 anonim válasza:
12:45: én be vagyok oltva, bár sajnos csak kínaival, úgyhogy bemérettem az ellenanyagszintem július végén. Elvileg bőven jó volt, olyan gyorsan meg csak nem csökken. Viszont az oltásellenes honfitársaim... nem, igazából nem sajnálom őket. Ha valaki csak a saját kárán képes tanulni, az megérdemli.
27/29 anonim válasza:
Én is be vagyok oltva, de
1. nem tudom az ellenanyagszintemet.
Amúgy is a sejtes immunitás a lényeg.
2. Elvileg nem is véd mindegyik mutációtól
3. ha sok ember egyszerre beteg lesz akkor megint az eü leterhelődik, semmi másra nem jut kapacitás
4. meghal megint egy csomó ember (pedig mi magyarok nem vagyunk sokan), akik amúgy családokból, munkahelyekről is hiányozni fognak majd
Ergó oltottként is inkább érdekem a zárás, mégha személyemre jóval kisebb is most perpill a rizikó.
28/29 anonim válasza:
13:00: minden pontoddal egyetértek.
29/29 anonim válasza:
Milyen zárásról beszéltek a kormány eddig se segítet ha zárnak a kormány is bukik.Ez nem nyugat ahol fizetnek ha otthon vagy meg szociális háló sincs.Aki azt hisz hogy, zárnak annak fogalma sincs Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!