Fidesz szavazók, nem tartjátok furcsának, hogy minden alkalommal amikor 4 évente választások vannak, akkor minden alkalommal felmerül valami "nagy gonosz nemzetközi mumus, aki a világ életére tőr, de főként Magyarországot akarja bekebelezni?"
Teljesen provokáció és offenzív viselkedés nélkül kérdezem!
Minden undorító választ jelenteni, és negatívozni fogok.
Pusztán az érdekel, hogy nem furcsa-e, hogy ellenünk van Soros, Brüsszel?
Mi a motivációja Sorosnak? Miért akar elvenni tőlünk mindent? Mert gonosz?
Vagy így gazdagabb lesz?
Mi a véleményetek ezzel szemben Mészáros Lőrincről?
30# Köszi, kicsit jobban utánajárok Soros életútjának, de én továbbra is erősnek tartom ezt a világuralomra törést.
Nincs valami könyv erről?
31# Teljesen pártatlan vagyok, de ugye aki nem ért egyet valamiben az átlag Fidesz szavazóval, az rögtön fizetett libai bérenc :D Szánalmas.:D
32: "Teljesen pártatlan vagyok,"
Hazugsággal kezdted
Várjunk már egy picit. Valaki idejön, akivel nem egyezik a nézőpontom, akkor ő rögtön állíthat hazugnak és nem védhetem meg magamat.
A személyeskedést interest interesting1956 kezdte, én személyeskedve reagáltam.
Ha végig olvassátok a kommenteket, akkor 1-2 kommentet kivéve két értelmes érvet nem sikerült összerakni, de az már megy, hogy "Azért okádod a mocskodat mert nem tudod elviselni az igazat."
Én tisztában vagyok vele, hogy ma a parlamentben nem az számít, hogy mit mondasz, hanem hogy hogyan mondod, de ez sajnos a való életben ez így nem működik.
Azért mert valaki csúnyán beszél, az nem azt jelenti, hogy undorító.
Illetve aranyos, hogy nem az álláspontomat támadjátok, hanem a pártatlanságomat.
A gond általában az, hogy értelmes vitára képtelenek vagytok, tisztelet a kivételnek, mert azonnal a másik személyiségét akarjátok támadni:
"hazug vagy", "nem vagy pártatlan"
Néz a határra, hogy mi folyik ott.
Olvasd, hogyan akarják megrontani a gyerekeinket, unokáinkat.
Eszednél vagy te?!
Nézd meg, mi folyik Németországban, Svédországban, Franciaországban!
Mi a véleményed a következő rablóprivatizátor oligarcáhkról, akik rendszeres eu-s támogatásokat kapnak, és közbeszerzéseken is nyernek,
állami támogatásokat is kapnak. A leggazdagabbak baloldaliak voltak és most is azok.
Az a bajuk, hogy most már a jobboldalnak is kiépült a médiája és a gazdasági háttere.
.
Baloldali rablóprivatizátorok, akik jelképes fillérekért nyúlták le a 80-as évektől az állami vagyont és lettek a 301 év alatt multimilliárodosok:
Apró Piroska
Dobrev Klára
Gyurcsány Ferenc
Veres János
Kóka
Leisztinger
Demján-család
Varga Zoltán
Felcsuti Péter
Futó Péter
Oszkó Péter
Puch László
Kupper András
Bajnai Gordon
Dunai György
Gráf Józseef
Simor András
és még hosszan sorolhatnám...
Mi a véleményed Cseh Katalin és családjának az üzlethálózatáról,
a 4,7 milliárdos közbeszerzésen csalással nyertes projektjéről,
eu-s nyert pályázatairól?!
Miközben hazugságkampányban rágalmazza a kormányt, hogy csak kormányközeli pályázók nyerhetnek?!
Miközben olyan projektre nyert milliárdokat, ami már a pályázat előtt évekkel megvalósult?
Miközben a budapesti olimpiára javasolta a projektet, párhuzamosan meg ellene folytatott hadjáratot itthon és az EU-ban?
Átvernek benneteket, mint szt a palánkon.
Karácosny nyilatkozta a Die Zeit ultraliberális lapnak, hogy a DK-Jobbik programjának prioritása a migránsok támogatása, a határ megnyitása,
de ezt nem mondják ki a kampányban, nem írják ki a plakátjaikra, mert akkor nem szavaznának rájuk.
Helyette (!!!) a szegénységet és korrupciót sulykolják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!