Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok háromnegyede uniós...

A magyarok háromnegyede uniós szinten szegénynek számít. Dübörög az orbán-vezér?

Figyelt kérdés

[link]

Vagyis nincs itt semmiféle orbán csoda. Csak terelés lopás hazugság.

#hanyatlónyugat

Fideszesek: de legalább nincsenek migránsok.

A semmiközepe zsákfaluban nem is lesznek.

2021. júl. 27. 11:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%

Nézd kedves testvérem, az én szintemen meg a németek 80

5-a számít szegénynek. Most akkor mi van? Benéz a ló?

2021. júl. 27. 11:52
 2/22 Rothadó Narancs ***** válasza:
48%
Fityesz-csókosok szava nem számít...
2021. júl. 27. 11:53
 3/22 anonim ***** válasza:
21%
444? :D
2021. júl. 27. 11:53
 4/22 anonim ***** válasza:
28%
Dübörög a kampány, bár libsi minden áron be akarja bizonyítani, hogy hú de rossz itt, ennyi. Egy ilyen erőltetett vminek, amit ezek összehoztak, nem sok értelme van, mert országonként eltérnek az ingatlanárak stb., nem véletlenül nem csinál értelmes ember ilyet.
2021. júl. 27. 11:54
 5/22 anonim ***** válasza:
20%
Elárulok egy titkot, kérdező! Bezzeg-Románia, Bezzeg-Szlovákia és Bezzeg-Lengyelország lakosainal háromnegyede is.
2021. júl. 27. 11:55
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Biztos azért van tele minden szálloda meg étterem meg üzlet, mert annyira szegények az emberek :D A sok "csóró" telepakolt kocsikkal áll a pénztárnál, a műszaki boltokba meg özönlenek, ha van valami újdonság vagy ünnep. Biztos azért veszik meg a huszadik inget meg a századik pólót is, mert annyira nincs pénz. A mai fiatalabb generáció iszonyatosan sokkal többet költ, mint mi annak idején.
2021. júl. 27. 11:57
 7/22 anonim ***** válasza:
97%
Uniós szinten .... pl. a svájciakhoz képest a teljes magyar lakosság szegény, néhány kivételtől eltekintve.
2021. júl. 27. 12:02
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
A svájciakhoz képest mindenki szegény :D
2021. júl. 27. 12:03
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

Én komolyan nem értem az ilyen embereket, akik elkezdik számonkérni Orbánon, hogy miért nincs még osztrák életszínvonal.

Mert ez a kérdés kb. azzal egyenértékű.

2021. júl. 27. 12:04
 10/22 anonim ***** válasza:
34%

Igen...nő a fogyasztás, minden üzletben a nyugdíjas, a tanár, az ápoló, az autószerelő tömött kocsival.

És csak néhány példa, hogy ne a milliárdosokból induljunk ki: én államigazgatásban dolgozom alsó vezetői szinten, nettó 463 ezer a fizum. A párom igazgatás munkát végez, diplomával egy tankerületi központban, nettó 270 ezret keres. A fodrászom, színte barátom nettó 450-500 at, az autószerelőm minimum nettó 400 at. A szüleim " kisnyugdíjasok", ketten kapnak 270 ezer nyugdíjat. A burkoló, a vízvezeték szerelő ismerőseim is inkább többet keresnek, mint én, szintén nettó 5-600 ezret.

A szomszédom mezőgazdasági gépek, alkatrészek eladásával foglalkozó cégnél mozgó raktáros. 3 gyerek után NEM adózik, ezzel már 100 ezer havonta zsebben, azon kívül jutalékokkal keres nettó 270 et....soroljam még???

Magyarországon általánosságban jobban élnek az emberek. Ez tény. Ez a Fidesz éra alatt tendencia. Előtte pont fordítva volt. Ez is tény....

2021. júl. 27. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!