A magyarok háromnegyede uniós szinten szegénynek számít. Dübörög az orbán-vezér?
Vagyis nincs itt semmiféle orbán csoda. Csak terelés lopás hazugság.
#hanyatlónyugat
Fideszesek: de legalább nincsenek migránsok.
A semmiközepe zsákfaluban nem is lesznek.
Nézd kedves testvérem, az én szintemen meg a németek 80
5-a számít szegénynek. Most akkor mi van? Benéz a ló?
Én komolyan nem értem az ilyen embereket, akik elkezdik számonkérni Orbánon, hogy miért nincs még osztrák életszínvonal.
Mert ez a kérdés kb. azzal egyenértékű.
Igen...nő a fogyasztás, minden üzletben a nyugdíjas, a tanár, az ápoló, az autószerelő tömött kocsival.
És csak néhány példa, hogy ne a milliárdosokból induljunk ki: én államigazgatásban dolgozom alsó vezetői szinten, nettó 463 ezer a fizum. A párom igazgatás munkát végez, diplomával egy tankerületi központban, nettó 270 ezret keres. A fodrászom, színte barátom nettó 450-500 at, az autószerelőm minimum nettó 400 at. A szüleim " kisnyugdíjasok", ketten kapnak 270 ezer nyugdíjat. A burkoló, a vízvezeték szerelő ismerőseim is inkább többet keresnek, mint én, szintén nettó 5-600 ezret.
A szomszédom mezőgazdasági gépek, alkatrészek eladásával foglalkozó cégnél mozgó raktáros. 3 gyerek után NEM adózik, ezzel már 100 ezer havonta zsebben, azon kívül jutalékokkal keres nettó 270 et....soroljam még???
Magyarországon általánosságban jobban élnek az emberek. Ez tény. Ez a Fidesz éra alatt tendencia. Előtte pont fordítva volt. Ez is tény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!