Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes társaim! Hűtitek már...

Fideszes társaim! Hűtitek már a pezsgőt a választási győzelemre?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Legutóbb szerencse volt hogy nyertünk hiszen a sok birka még mindig beszopta a migránsokat és a Gyurcsányt. Nem hittem volna hogy így nyerni tudunk még. Jövőre pedig hátha Orbán kitalál valamit, valami új propagandát ami mindennél nagyobb vagy a szavazatokkal csinálni fog valamit esetleg vírusra hivatkozva elhalasztja a választást hogy az összefosás ne nyerhessen. :-(
2021. júl. 29. 03:33
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Én azt nem értem ebben az egészben hogy az ellenzék miért nem talál egy karizmatikus, erős tekintetű, nagy szónoki képességgel rendelkező politikust, aki méltó ellenfele lehetne Viktornak? Miért ilyen nyakigláb, béna kari gerit akarnak indítani? Ha őt indítják az ellenzék esélye nulla. Mesterházi Attila na az jó kiállású, értelmes gyerek volt! Hova tűnt? Mi lett vele?
2021. aug. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!