Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted is minden erejével...

Szerinted is minden erejével arra készül az ellenzék, hogy megbuktassa a kormányt?

Figyelt kérdés
Állítólag nagyon meg akarják buktatni, minden erőforrást bevetnek, hogy ne legyen egy újabb 4 éve a Fidesznek. Pont azt akarják elérni, mint Amerikában Trumpnál, mert akkor teljesen az uralmuk alá hajthatják a világot! Ez lehet az Egyesült Államok és Európa vége! Európai Egyesült Államok (USE) lenne belőle, minden hátrányával (pl. migráció, iszlamizáció) együtt! 😢

2021. júl. 26. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

"Magyarországon nem tudja elcsalni a választást az ellenzék (se a Fidesz) mert szigorú szabályok vannak."

Azért van lehetőség a csalásra. Pl. az előző választáson több kisebb helyen volt, hogy nem volt ellenzéki tag a helyi bizottágban, úgyhogy a fideszes bizottság úgy csalhatott, ahogy akart.

Aztán a fidesz behozta most, hogy le lehet majd fényképezni a szavazólapot, nem lesz törvényellenes. Nem nehéz kitalálni, hogy mi ennek a célja.

Ott vannak még a határ mentén a gyenge kerületekbe a határontúlról átjelentkeztetett emberek, ahogy a korábbi választásokon láttuk.

Ott a levélszavazás, ahol 10 évente kell újra regisztrálni, így aki közben meghalt, annak szavazhatnak a nevében továbbra is.

stb. stb.

2021. júl. 26. 18:05
 12/18 A kérdező kommentje:
#10 Ez halálosan komoly kérdés, azért írtam ki. Ez a mai valóságunk és ezzel most kell foglalkozni.
2021. júl. 26. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
12: nem ez a dolga egy demokráciában az ellenzéknek szerinted?
2021. júl. 26. 18:10
 14/18 A kérdező kommentje:
9# Szerintem az ellenzék is nagyon erősen érdekelt abban, hogy Európa átalakuljon, különben nem tárgyalnának 3 naponta (képletesen) az európai vezetőkkel. Az egész csak egy színjáték, hogy a hajdani Amerika, Európa nem akar szétesni. A lehallgatási botránnyal és a melegekkel csak nagyobbat akarnak ütni a kormányon, holott mindenki tudja, hogy a politikai szférában gyakorlatilag bárki a megfigyelés áldozata lehet. Nyilván mindent be fognak vetni, hogy aláássák a kormány tekintélyét. Az egy nagyon fontos kérdés, hogy hol van Kína, amikor Magyarországgal és az USA-val is egyszerre tárgyal? Lehet hogy a nyakunkon a sárga veszedelem?
2021. júl. 26. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

11: Nem mondsz semmi konkrétumot hanem csak feltételezéseket. Ha egy körzetben nincs ellenzéki megfigyelő az nem a kormány felelőssége.

Jó pár éve volt amikor még támogattam a volt magyar nemzeti Jobbikot. Felkértek megfigyelőnek de nem tudtam elvállalni mert nem régen cserélték ki a csípőmet. Adtam pénzt, hogy béreljenek fel egy fiatal jobbikost.

2021. júl. 26. 18:23
 16/18 A kérdező kommentje:
11# 21. században mióta csalják el bizottsági és papíralapon a választásokat? A birka elmegy szavazni, addig is fent van a listán és ennyi.
2021. júl. 26. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem néha az az érzésem, hogy igazából nem is akarják. Én mindenesetre nem akarnám a helyükben, legalábbis most nem. Hagynám, hogy rádőljön a kormányra a maga homokvára.
2021. júl. 26. 19:16
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Azt tudod, hogy bárhogy is alakuljon, sehogy sem lesz jó, de ez alap Magyarországon.
2021. aug. 2. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!