Tulajdonképpen akik legkártékonyabbak a magyar történelemre, azok mind külföldiek voltak. Kis ország vagyunk, saját magunkban nem tudunk akkora kárt tenni, mint mások bennünk.
Batu kán – a tatárjárás a legnagyobb pusztítás volt a magyar történelemben, többszöröse a két világháborúnak együtt. Azért nem mondom, hogy ő egy személyben a legkártékonyabb, mert régen volt és mára kihevertük.
Szulejmán szultán – a török korszakban kezdődött, hogy állandó jelleggel le vagyunk maradva Nyugat-Európa mögött, mert ők fejlődhettek, amíg mi védtük a seggüket. Itt is komplett országrészek pusztultak ki.
Trianoni béke kitervelői, nem tudom őket név szerint.
Hitler, több százezer honfitársunk legyilkolója, plusz a náci eszméi még mindig élnek pár sötét fejben.
Sztálin, szintén tömeggyilkos, megint csak visszavetett minket Nyugat-Európához képest, és a kommunizmus hülyeségei is sok emberre a mai napig hatással vannak.
Ezekhez képest a mai magyar politikusok mindegyike kismiska, ismerd el.
#12, öreg vagyok, én még dolgoztam 15 évet a nyugati bérek egytizede alatt is.
Akkor emelkedett fel GyF a KISZ KB felé.
S, ha nem lett volna rendszerváltás, 2000 után miniszterelnök lett volna, S azóta is.
És álom volna a negyed bér!
Nem irigylem, csak B+.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!