Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Viktorék ezzel az lmbtq...

Viktorék ezzel az lmbtq elleni politikájukkal csak azt érték el hogy jóval inkább erősödött az lmbtq?

Figyelt kérdés
Szerintem sajnos most fog erősödni, több lmbtq semleges ismerősöm barátom már tökre lmbtq szimpatizált lett
2021. júl. 25. 11:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Vannak dolgok bizony, ami náluk is visszájára fordul inkább.
2021. júl. 25. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan, a nagy többség szerencsére nem vevő a buta, kirekesztő propagandájukra. A fagyi visszanyalt :)
2021. júl. 25. 12:17
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
#7 egy olyan kormány ami egy 19000 pedofil képet gyűjtő embert menekített ki a büntetés elől? Hát persze 🤣
2021. júl. 25. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Viktort rohatul nem érdeklik a melegek de adig se kel beszélni a 160000 ft minimálbéről brutóba.És sok meleg be áll ha kap 100000 ft és tolják 24 órába.Egy olyan ország ami létminimum allat él és tele van kilakoltatót emberekel majd a melegekel foglalkozni.Rá se érnek ugyan is 3 müszakba melóznak.Családos meg gyerekei iskoláztatását probálja meg oldani mert az állami semmire se jó mint a korházi elátás.Mexikoban se melegekel foglalkoznak mi is itt tartunk.
2021. júl. 25. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Vannak idióták, akik mindenben azt gondolják ami ellentétes a fidesz álláspontjából. Ha a fidesz szerint a macskásoknak kéne adni évente 100 ezer forintot, akkor ezek az emberek nekiállnának macskákat gyilkolni. A meleglobbi kapcsán is ugyanez van, szerintem a balos többsége is rühelli az egészet, de mivel fideszt jobban utálja még a meleglobbinál is így felhasználja azt a fidesz ellen.

A kérdésre válaszolva pedig, szerintem nem lett ettől több melegbarát. Sőt én éppen azt tapasztalom hogy egyre több embernek van elege a meleglobbiból. Eddig pl itt a szaktársaim között senkit nem érdekelt a téma, most elmentünk borozni egyik este 8-10 ember a szakról, hát mindenki ki volt akadva amiatt, hogy ez a sok $zarházi bevinné a gyerekek közé a meleglobbit.

2021. júl. 25. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
@15 Töri szak vagy ÁJK? Ott volt divat régen is széljobbernek lenni :)
2021. júl. 25. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:
3%

16

Akit manapság egyszer sem szélsőjobbereznek, náciznak le, az lassan elgondolkodhat rajta, hogy valami baj van vele. Szóval örülök, hogy én most már biztosan normális ember vagyok.

Egyébként állatorvosnak tanulok. De ismerek jogász hallgatókat is ha már ÁJK-t emlegetted és azok sem szélsőjobberek. Törit nem tudom, szerintem ilyen semmitérő szakokon inkább liberók vannak.

2021. júl. 25. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
13:40: szerintem te akkor jársz csak be az egyetemre, amikor takarítasz.
2021. júl. 25. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
15%
18 Szerintem meg az érvelni képtelen bugyuta trollok írnak ilyen válaszokat, mint te... mert fáj nekik az igazság, ezért annak megfogalmazóját próbálják hitelteleníteni, hátha a kommentje elpárolog. :D De béna próbálkozás, és ezt mindenki látja is.
2021. júl. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!