Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért ennyire...

A fideszesek miért ennyire biztosak abban, hogy simán nyerik a választást? Az összes közvélemény-kutatás azt mutatja hónapok óta, hogy nagyon szoros lesz.

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 24. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
A szorosság kizárt. Ez a níp 1000-el megválasztja őket ismét, tutira biztik benne: adnak krumplit, és tsi-t, máris minden okés lesz.
2021. júl. 25. 06:05
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Én pedig igenis a vidékben bízom.

Én meg azt tapasztaltam, hogy vidéken sokkal több a Fideszes szavazó.

Pestet bukni fogja a Fidesz, de vidéken simán ledolgozza, így a mandátumok kb 55 százalékát megszerzi... ennyi.

2021. júl. 25. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

#12: a Fidesz valóban ebben bízhat.

Mondjuk ebből is látszik, hogy a Fidesz már nagyon rég nem polgári párt, a falvakban a 8 általánosos kocsmatöltelékek között van a legnagyobb támogatottsága.

2021. júl. 25. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert tévednek. A homotörvényről is azt hitték, hogy az évszázad ötlete, aztán kiderült, hogy a fagyi visszanyalt.
2021. júl. 25. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!