Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előfordulhat hogy az oltatlano...

Előfordulhat hogy az oltatlanok élete veszélybe kerülhet a politikai gyülöletkeltés által?

Figyelt kérdés
Tehát az oltott emberek rájuk támadnak,vagy táborba gyűjtik őket,kirúgják munkából őket stb

2021. júl. 24. 23:05
1 2 3
 11/23 belapus ***** válasza:
88%

Néhány (nem is olyan régi) példa a politikai gyűlöletkeltésre:

- 1991-1995 délszláv háború,

- 1994 ruandai népirtás.

Ha az eddigieket réginek tartanád, akkor 2014-től ukrán-orosz háború.

És még egy...

Hatalommániás politikusok által felheccelt tömeg gyújtogatni, garázdálkodni kezdett egy városban, de a pofára esett idióták vénaszkennert kaptak jutalmul.Nyilván nem ezt várták.

2021. júl. 25. 06:37
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Kirúgják őket?És?Mennek ők maguktól is emiatt nem kell aggódni XD

Jól is teszik.Majd megnézheti magát a kómány mikor nem lesz se orvos,se ápoló mert jó nagy részük lelép.Így is kevés van de most már aztán még kevesebb lesz.A kómány maga alatt vágja a fát a rettegők miatt akik ragaszkodnak a pándémiához XD

2021. júl. 25. 08:30
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy nyilván egy csomó oltást kötelezővé tesznek, de azért nem olyan szintű oltásról beszélünk mint a COVID ellen aminek még nincs teljes eredménye a rövid vagy hosszútávú hatásokra, sőt még az sem mutatható ki teljesen hogy a mutánsokra mennyire hatékony.
2021. júl. 25. 08:40
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

9-es

Első kézből tudom, hogy nagyon de nagyon sokan egymásnak "adják" be azt vakcinát, így a 90-95% az 50-et se éri el... Pont ahogy már sokan rég kaptak 3. oltást, nem teljesen hivatalosan, kis csúszóért, mert annyira rettegnek...

2021. júl. 25. 15:46
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

14, aha, tudom, már ismerős a szöveg :) Januárban azt bizonygattátok itt, hogy senki nem kéri majd az oltást, max. 1 millióan. A többiek tüntetni fognak, zavargások lesznek. Aztán az 1 millióból lett 2, aztán 3, mindig a következő kerek szám:))

Ja, meg hogy az orvos 5000Ft-ért a mosogatóba lövi nektek.

2021. júl. 25. 16:02
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Van a családban orvos, nem is egy. És nem 5000, hanem 200e+, de nem bizonygatok itt semmit, mindösszesen leírtam amit tudok.

Azt én sohasem mondtam, hogy 1millió lesz, sőt, még a mostani 5,5-öt is kevesellem, mert olyan rettegéskampány van, hogy az hihetetlen. Az átlag meg úgyis az M1-nek hisz, mert az szentírás.

Mielőtt elkezdi valaki, nem oltásellenes meg laposföldhívő vagyok (na ezt a média jól csinálta, hogy összekötötte a 2-t..) csak simán nem érdekel. Nálunk a családban mindenki átesett rajta, a 85éves diabetes-es nagyival az élen és köszönjük jól vagyunk :)

2021. júl. 25. 16:13
 17/23 Jakobinus ***** válasza:
74%

[link]

Itt van a népírtás 10 lépése. Mindenki jól gondolja át és döntse el hogy hány lépés és milyen szinten valósult már meg ezekből az oltatlanok rovására.

2021. júl. 25. 21:32
 18/23 Jakobinus ***** válasza:
20%
2021. júl. 25. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:
7%
Remélem az oktatásban is kötelezővé teszik
2021. júl. 26. 12:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem ahogy két orvostan hallgató kergeti a nagyit, meg papit a faluban az oltással. Igazából, használni fog az egészségüknek az biztos, a mozgásra gondolok.
2021. júl. 26. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!