Előfordulhat hogy az oltatlanok élete veszélybe kerülhet a politikai gyülöletkeltés által?
Néhány (nem is olyan régi) példa a politikai gyűlöletkeltésre:
- 1991-1995 délszláv háború,
- 1994 ruandai népirtás.
Ha az eddigieket réginek tartanád, akkor 2014-től ukrán-orosz háború.
És még egy...
Hatalommániás politikusok által felheccelt tömeg gyújtogatni, garázdálkodni kezdett egy városban, de a pofára esett idióták vénaszkennert kaptak jutalmul.Nyilván nem ezt várták.
Kirúgják őket?És?Mennek ők maguktól is emiatt nem kell aggódni XD
Jól is teszik.Majd megnézheti magát a kómány mikor nem lesz se orvos,se ápoló mert jó nagy részük lelép.Így is kevés van de most már aztán még kevesebb lesz.A kómány maga alatt vágja a fát a rettegők miatt akik ragaszkodnak a pándémiához XD
9-es
Első kézből tudom, hogy nagyon de nagyon sokan egymásnak "adják" be azt vakcinát, így a 90-95% az 50-et se éri el... Pont ahogy már sokan rég kaptak 3. oltást, nem teljesen hivatalosan, kis csúszóért, mert annyira rettegnek...
14, aha, tudom, már ismerős a szöveg :) Januárban azt bizonygattátok itt, hogy senki nem kéri majd az oltást, max. 1 millióan. A többiek tüntetni fognak, zavargások lesznek. Aztán az 1 millióból lett 2, aztán 3, mindig a következő kerek szám:))
Ja, meg hogy az orvos 5000Ft-ért a mosogatóba lövi nektek.
Van a családban orvos, nem is egy. És nem 5000, hanem 200e+, de nem bizonygatok itt semmit, mindösszesen leírtam amit tudok.
Azt én sohasem mondtam, hogy 1millió lesz, sőt, még a mostani 5,5-öt is kevesellem, mert olyan rettegéskampány van, hogy az hihetetlen. Az átlag meg úgyis az M1-nek hisz, mert az szentírás.
Mielőtt elkezdi valaki, nem oltásellenes meg laposföldhívő vagyok (na ezt a média jól csinálta, hogy összekötötte a 2-t..) csak simán nem érdekel. Nálunk a családban mindenki átesett rajta, a 85éves diabetes-es nagyival az élen és köszönjük jól vagyunk :)
Itt van a népírtás 10 lépése. Mindenki jól gondolja át és döntse el hogy hány lépés és milyen szinten valósult már meg ezekből az oltatlanok rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!