Aki a mostani Pride vonulásra elvitte a gyermekét az jogilag feljelenthető az új Gyermekvédelmi törvény nevében?
Többekről készült fénykép, facebookon is sokan nyíltan leírták, vállalták ezt a tettüket.
Lehet jogi lépéseket tenni? Segíteném is a hatóságokat nagyon szívesen, ha van rá lehetőség.
13-as
Az idézett linken látható lépek közül melyiken is láttál homoszexualitást?
@21:08
mondom, csak jogértelmezési kíváncsiságból. Mondjuk ha a felvonulás a törvénnyel ellentétes lenne, akkor nem engedélyezték volna, de ha engedélyezték a hatóságok, akkor az origo.hu is jogszerűen számolt be róla képgalériával. Vagy ez ennél bonyolultabb? Nem tudom, nem vagyok jogász.
Kérdező te egy tipikus gyülölködő, nagyon buta ember lehetsz.
Én is elfogadásra nevelem a gyerekem, jelents fel!
Legyünk őszinték, gyerekként halálra untuk magunkat a Március 15-ei megemlékezéseken, és az igazat megvallva nálam speciel ez azóta sem változott. Az augusztus huszadikai tűzijáték, pedig nem azért tetszik a gyerekeknek mert augusztus huszadikai hanem mert tűzijáték. Ugyanúgy tetszene nekik akkor is Haynau születésnapján tartanák.
Unom már ezt a hozzáállást, hogy csak akkor fontos neked a hazád, ha rovásírással szignózod a nevedet, és felriadsz az éjszaka közepén Trianon miatt. Az miért nem jó hazaszeretet, hogy fontosak nekem azok az emberek akik ebben a hazában velem együtt élnek, nem a határok, meg a történelmi emlékek, hanem az emberek akik a hazát alkotják.
Utolsó, ebben nagyon igazad van. Én is így gondolom. Egy nemzetet emberek alkotják, nem pedig a történelemkönyvek.
21. században vagyunk, mások az elveink, fejletebb lett az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!