Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány vagy a Fidesz áll...

Gyurcsány vagy a Fidesz áll Cseh Katalin lejáratása mögött?

Figyelt kérdés

Mindkettőnek érdekében lehet a dolog, Gyurcsány szépen lassan felszalámizza a többi pártot, az MSZP-t már tönkre tette, a Jobbikot is átalakította DK fiókpárttá, a Momentumot most meggyengíti koholt vádakkal és szépen lassan a választásokig csak a DK lesz ütőképes ellenzéki párt.

Vagy a Fidesz csinálta, hogy gyengítse az ellenzéki összefogást?

Esetleg nincs benne összeesküvés elmélet csak szimplán dézsmálták az EU-s pénzeket miközben nap mint nap ez ellen szólalt fel és valaki megunta a képmutatását mikor belefutott ezekbe az adatokba és nyilvánosságra hozta?

Melyik opció a valós szerinted?

2021. júl. 24. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Akkor nem mindegy melyik kerületben van a nyomda? és miért Ferencvárost említi a propaganda nyomtatvány?

Majd ez is egy olyan "botrány" lesz, ahol pár év múlva jogerősen pert veszítenek a bolsi kormánypárt propagandistái, amit nyúlfarknyi kis közleményben hjoznak le, mint általában.

Érdekes, hogy olyankor nem ennyire agilisak, amikor kiderül, hogy egy marék NER lovag kétszer annyi osztalékot vesz ki a cégeiből, mint amennyit az összes alkalmazottjának fizet. Pedig az lenne ám a botrány.

2021. júl. 24. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

#11!

Te kezdted el tolni a hazugságaidat a 13. kerületről. Hogy miért írtad ezeket, azt neked kell tudnod. Én csak leírtam pár makacs tényt.

Én nem olvastam a kocsi propagandát, csak a konzervatív sajtót és ott nem említették a Ferencvárost. Lehet, hogy KeriGeri szakértett és nála a 13. kerület egyenlő Ferencvárossal. :)

Pályáztak, nyertek, nem NER lovagok. Ezt nem tudják kidumálni a diplomás bolsi haverjaid. Innentől egyértelmű, hogy kamu volt, amit eddig mondtak. Tehát nem tévedtek, hanem szándékosan hazudtak.

2021. júl. 25. 00:31
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom melyik hozzászólást melyikőtök írja, mert névtelen senkiként még ahhoz is gyávák vagytok, hogy egy lényegében fiktív nicket bevállaljatok egy bármilyen fórumon.

De sem az Origo cikkét (ez lenne a konzervatív sajtó? 🤣🤣🤣) nem én linkeltem, sem a 13. kerületre nem én hivatkoztam, hazug rajongó barátom.

2021. júl. 25. 06:49
 14/15 anonim ***** válasza:

#3-4, hypno-nak:

Tudod az a baj ezzel a gyávasággal, hogy valójában nem gyávaság, hanem óvatosság!

Ha például én felfedtem volna magam, akkor azonnal azon poénkodott volna mindenki, nem pedig azzal foglalkozott volna amit írtam!

Most egy ideig bekapcsolom a kedvedért. XD

2021. júl. 25. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

#13!

1. Nem vagyok a barátod.

2. Nem vagyok hazug sem és nem is leszek attól az, hogy annak próbálasz szólítan.

3. Sőt, még névtelen senki sem leszek attól, hogy annak nevezek.

4. Te viszont buta vagy, mint a tök, mert csak egyetlen okot tudsz elképzeni, hogy valami nem állít be itt nevet. Még csak arra sem vagy képes, hogy feltételezel ezen az egyetlen okon kívül más olyat, amire nem gondoltál.

5. Az origós linknek semmi köze a hozzászólásomnak.

6. Ügyes csúsztatás, ha hozzád hasonló buta emberek olvasnak! Ugyanis senki sem állította, hogy a 13. kerületet, te csak azt állítottad (gyk. hazudtad), hogy a cégek telephelyén volt fideszes a polgármester. Én csak jeleztem, hogy ez hazugság, mert tény, hogy a cégek a 13. kerületben vannak és ott mindig is MSZP-s vezetés volt.

7. Arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért is számít egy pályázatnál a polgármester párttagsága. De jól látható a legutóbbi kommentedben is, hogy semmi érdemi dolgot nem írtál. Csak a fröcsögés, a leszólás és a mellébeszélés megy.

2021. júl. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!