Hogy tetszik nektek a kormány új kampányfilmje?
Ellenzékiek, nektek szimpatikusak a transznemű gyermekeknek előadó szereplők, vagy a jelentést író szexuális bűncselekmény miatt elítélt brüsszeli képviselő?
#4.Nem, nekem nem kell semmi kampány. Hányinger kerülget már a magyar politikától. Hogy miért?
Nincsenek kész érvek, csak sárdobálás. Az emberek totál hülyének nézik. És igen, mindkét oldalon ez megy.(uniós minimálbér, euró bevezetése, skandináv oktatási rendszer, esetleg ingyen sört nem akarnak ígérni? mintha a két farkút hallanám)
A fidesz ezzel szemben még gyomorforgatóbb és gusztustalanabb. Migráns, Soros és Brüsszel után előszedi a transzokat, és a pedofilokat is. Nem tudom ez is kinek jutott eszébe de furcsa hogy ilyenek országot vezethetnek...
A klasszikus értelemben vett jobbik volt számomra a közel tökéletes párt, a mostani nekem sem a szívem csücske de még mindig inkább ők mint a jelenlegi rezsim.
jobboldal : hozok egy pedofilellenes törvényt
baloldal : NEEEEEE és egyébként sem léteznek pedofilok
jobboldal : akkor kit zavar
baloldal : *kitörő tűsarkában feleső tomboló donáth anna*
Ez a video egy rakás hazugsára épül ez az orbán banda pártpropandája, szavazatgyüjtő hazug akció.
Az EU nem ezért hozott elmarasztaló itéletet, Az EU aztmondja hogy a magyar kormány hajtson végre egy valódi igazsászolgálati reformot és ne akarja befojásolni a magyar igazságszolgáltatást, és Biztosítsa az állampolgári jogokat minden magyar számára, és ne fojtasson kirekesztő politikát az orbánkormány.
azért nem kell betiltani a drag qeen előadásokat, mert egyébként se akarna olyat senki se csinálni
ennyi erővel miért van bármilyen törvény? mondjuk akkor a gyorshajtókat sem kell szankcionálni, hiszen ki az aki gyorshajt? ez csak a ÓRBÁÁÁÁÁN gyűlöletkampánya a nemlétező gyorshajtók ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!