17 éves lányokról bikinis képeket lehet osztogatni a Fideszeseknek? Nem tartjátok még most sem álszentnek a Vezéreteket?
2021. júl. 23. 16:25
21/40 anonim válasza:
15
Az az idióta, aki ordibálni kezd minden olyan dolog miatt, ami a gyerekeket védi.
22/40 Micimacko67 válasza:
#20, csak egy konkrét esetet nevezz meg ahol ez történt! Csak egy konkrét esetet...hely, időpont...
23/40 anonim válasza:
Én rühellem a Fideszt , de szerintem te a pedofília fogalmával nem vagy tisztában amúgy.
17 éves bikinis csaj az nem pedofília. És 14 a beleegyezési korhatár.
24/40 anonim válasza:
22 keres rá a "Drag queen story hour" kifejezésre....
25/40 anonim válasza:
Attól függ, ha libernyák posztol 17 évesről bikinis képet akkor kisgyerek, és irgumburgum, ha fidernyák akkor rendben van.
26/40 anonim válasza:
Jól szétszopatták a válaszolók a kérdezőt. :D
27/40 Micimacko67 válasza:
#24, nem tudtam, hogy te az USA-ban élsz!
Magyar példát hozz...ne külfóldit!
28/40 anonim válasza:
27, ha magyar példa kell akkor miért mindig azzal jöttök hogy
"Legyen pride mint nyugaton!"
"Legyen meleg házasság mint nyugaton!"
"Legyen örökbefogadás mint nyugaton!"
Ez egy tendencia.
15 éve még nem volt pride, most van. 5 éve az nem volt nyugaton dqsh, most van.
T-E-N-D-E-N-C-I-A
30/40 Micimacko67 válasza:
#28, az általad felsoroltakkal mi a bajod? Te mivel vagy jobb, több, mint a melegek? Tisztességesebb, becsületesebb vagy? Esetleg több adót fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!