Most komolyan valaki tényleg elhiszi azt, hogy a melegek beakarnak menni az iskolákba népszerűsíteni a nemátalakítást meg a melegeket? 🤣
#4, #5
És ti ezt elhiszitek? Ó Istenem.. Attól mert libsi a Nyugat, majd pont a 12 éveseknek magyarázzák, hogy milyen a nemátalakítás.
Ez a hanyatló Nyugat mentálist 30 évvel a kommunizmus leváltása után se vetkőzte le a nép.
Milyen tananyagokat? Amit a bajerék összehánytak a Megafonnal, hogy majd a jól kinéző cikkeikben leírhassák nektek, hogy a "hanyatló Nyugaton a f@szos Hilary megk@rja a pin@s Jeffet".
🤣🤣🤣
6#
Rajtam nem, de én már tizenévesen is megvettem a liberális szubkultúrákat.
De, akik bizonytalanok magukban politikailag, világnézetileg, azokat befolyásolhatják ezek a propagandák.És ezt akarják kihasználni ezek a propagandisták.
8#
Fogalmad sincs,hogy mi minden lehetséges egy budapesti gimnáziumban.
Abban az időben nem volt KLIK, az igazgatóknak jóval nagyobb hatalmuk volt, jóval lazábban voltak szabályozva.
Köztudottan magyar jobboldali fakenews gyárak általi "hírek".
15: ezt akarják kihasználni ezek a propagandisták.
A kormány?
Hagyjuk már, a magyar oktatás olyan, mint egy Wehrmacht kikepzőtábor, majd pont ott fognak megjelenni a liberális fertőzések. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!