Magyarország szerintetek is hasonlít mentalitásban, társadalomban a skandináv országokra (különösen Svédországra és Finnországra)?
Amikor kint voltam dolgozni pár hónapra ezen helyeken, nagyon sok hasonlóságot vettem észre:
-Kb. minden európai országban ahol eddig jártam, kevésbé voltak zárkózottak az emberek, mint Magyarországon. A svédek és a finnek pont olyan zárkózottak mint mi
-A városi emberek többsége ezen országokban is tízemeletes panelekben lakik amik teljesen úgy néznek ki, mint a magyar lakótelepek
-A társadalomban nagyon erősen benne van, hogy az állam gondoskodjon róluk és mindenki egyenlő legyen, utálják a kapitalizmust, és ha meglátják, hogy valaki gazdagabb, le akarják húzni az ő szintjükre
-A skandináv társadalom tele van "csendes őrültekkel, jellemző a depresszió, az alkoholizmus, a skizoid személyiségzavar. Valahogy túlélik a napot az emberek között megjátszott személyiséggel, aztán otthon leülnek vodkát kortyolgatni egyedül, miközben nagyon durva horror és krimi könyveket olvasnak.
Birkaságban biztos,hogy hasonlít a magyar meg a svéd.
A svédek eltűrik,hogy a kormányuk telepíti be a jó kis országukba a négereket ,muzulmánok, akik szétzüllesztik az országukat.
A magyarok meg azt,hogy a kormány ellopja a közpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!