Miért van annyi ronda liberális politikai szereplő? Verhofstadt, Sargentini, Chon Bendit, Soros?
Figyelt kérdés
az arcukon is látszik a degeneráltság, meg az aberráció.2021. júl. 23. 13:25
21/34 anonim válasza:
Fájdalmasan gyenge "visszavágások" ezek, de hát ezt szoktuk meg a fideszesektől mint színvonalat. Csak így tovább! :DDD
22/34 anonim válasza:
Aki szeretne még hasonló szavazókat látni, mint a kérdező, itt láthat még belőlük: https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
23/34 A kérdező kommentje:
21-22
Te most frankón megsértődtél? :D Jajj szegééény. brühühü. apuci majd megvígasztal.
2021. júl. 23. 15:09
24/34 anonim válasza:
Mi csak itt röhögünk a bölcsődés színvonalú hisztiden. :DDD Nézegesd a videón a hasonszőrűeket. Azokon is röhögni lehet leginkább.
25/34 A kérdező kommentje:
Leóvodásoztalak erre lebölcsödésezel hűűűűű, nem semmi teljesítmény, ilyenre nem számítottam.
2021. júl. 23. 15:14
26/34 anonim válasza:
Gyerekek,ne dobáljátok egymást kakival.
27/34 anonim válasza:
Ne is, én megyek vissza dolgozni, a turbónyugdíjas fideszes kérdező meg alkothat itt tovább.
28/34 A kérdező kommentje:
egészen pontosan 12 perce még bölcsődés voltam, most már hirtelen nyugdíjas, hát baszki gyorsan öregszem... :D
2021. júl. 23. 15:19
29/34 A kérdező kommentje:
sőt a fenét, nem is volt az 12 perc, csak 8... egyre rosszabb :(
2021. júl. 23. 15:20
30/34 anonim válasza:
"bölcsődés színvonalú" bár lehet, hogy ezt a szóösszetételt egy fideszesnek nehéz értelmezni, amint a mellékelt ábra mutatja. Na, most tényleg dolgozni kell, további jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!