Van rá jogi lehetőség hogyha az ellenzék nyer akkor a bizonyítottan fideszre szavazóknak megvonjuk az állampolgárságát?
Figyelt kérdés
Természetesen a szavazás titkos szóval nem lehet tudni pontosan az összes fidesz szavazót, de sokan hirdetik nyíltan és tőlük meg lehetne? Szerintem ez fontos lépés lenne mivel megakadályozná hogy soha többet ilyen észak koreai típusú diktatúra ne jöhessen létre.2021. júl. 22. 18:09
11/18 A kérdező kommentje:
A választás egy csalás, nem tiszta, innentől fogva nem beszélhetünk demokráciáról, tehát mivel a Magyar Köztársaság demokratikusként hivatkozik magára, ezért a diktatórikus gyakorlat szembe megy a országgal és az alkotmánnyal, ezért meg kell vonni kb 2,5 millió ember állampolgárságát. Ez lenne a liberális megoldás, egészen megdöbbentő hogy még ellenzékiek is ellene vannak ennek, bár sejtem hogy igazából nem is azok na mindegy.
2021. júl. 22. 18:21
13/18 anonim válasza:
Figyu, ütődöttkém! Egy észak-koreai diktatúrában eleve nincs ellenzék, sem pedig választások, következésképpen ellenzéki győzelem sem. Illetve az állampolgárság-megvonásos agyrémedet sem írhatnád ki, mivel a lakosság számára internet sincs... Miért nem nézel inkább valami mesét? A politika nem a te tereped. :)
14/18 anonim válasza:
Ameddig az EU nem mondja ki hogy csalás addig ez a mérvadó.
15/18 anonim válasza:
10
A többség létszámát pedig a választási rendszer matematikája határozza meg.
16/18 anonim válasza:
Hülye vagy kérdező. Én is ellenzékiként mondom.
17/18 anonim válasza:
Én a kérdező állampolgárságát vonnám meg. Ki ért egyet?
18/18 anonim válasza:
Nem tartozol a lángelmék közé, kérdező! Szerintem nincs sok értelme annak, hogy ezt bárki is bővebben kifejtse, mert úgy sem fognád fel, hogy miről írt! Pihend ki magad, - hátha jót tesz a pihenés! Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!