Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyermekvédelmi törvényről...

A gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson mire fogsz szavazni?

Figyelt kérdés

Kérdések:

1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?

2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemátalakító kezelések?

4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

5. Támogatja-e Ön, hogy a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

#FIDESZ #kormány #törvény #LMBTQ #Pedofil ellenes törvény
2021. júl. 22. 10:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
45%
Jajj istenem engedjük már el ezt a hülye dumát, hogy mert Szájer mert Kaleta aki nem Fideszes meg Borkai. Ki a tökömet érdeklik? Engem speciel érdekelnek ezek a törvények, és sok ismerősöm is hasonlóan gondolkodik. Pont leszarom hogy a kormányba felnőtt emberek mit csinálnak ameddig nekem ez a törvény kedvez. Álszentség? Igen. De viszont hogy a pali melegen is kiállt a melegek ellen azt jelenti, hogy ő is tudja hogy ez nem egy normális dolog, és látod attól hogy meleg orgiára ment nem gyerekeknek propagálta a szexualitását nem vonult fel, és nem akart házasodni se semmi, szóval úgy élte a melegek életét ahogy egy melegnek kéne a 4 fal között privátban és kész. Unjátok már meg, ha ti ellenzékiek unjátok a Sorosozást a Gyurcsányozást meg Brüsszelezést akkor unjátok meg a krumplizást Szájerezés O1G-zést is. Valahogy egyoldalúag nem működnek a dolgok. Uncsi.
2021. júl. 24. 23:43
 32/40 anonim ***** válasza:
44%
Hozzáteszem mellékesen, hogy az ellenzéki oldalon is ugyanolyan álszent alakok vannak álszent botrányokkal, csak könnyebb róla hallgatni ha velük szimpatizálsz a Fidesznél szintén ez van, és akinek ez nem magától értetődő csodálkozom, hogy eddig életben tudott maradni volt annyi életösztöne, hogy levegőt vegyen. Egy törvényt hoztak a gyerekek érzékenyítése ellen, és kész. 18 év alatt nem tudják propagálni a másságot, és ez így helyes. 18 év felett meg mindenki azt csinál amit akar nem igaz? Akkor hol a hiba? Hagyjuk már az álszenteskedést. 18 év alatt gyerek vagy a szüleid vagy a gyámságod figyel rád, és 18 év felett meg azzal ismerkedsz azt csinálod amit akarsz, és kész. Úgyis tudni fogják 18 év alatt is hogy vannak melegek, és ha ők azt érzik hogy azok úgyis azok maradnak nem változik semmi attól, hogy nem lehet nekik hírdetni
2021. júl. 24. 23:48
 33/40 anonim ***** válasza:
59%

" De viszont hogy a pali melegen is kiállt a melegek ellen azt jelenti, hogy ő is tudja hogy ez nem egy normális dolog"

Egyszerre könnyfakasztóan-röhögtetősen vicces, hogy ennyire naiv emberek léteznek, másrészt viszont szomorú, mert részben ezért is tartunk ott, ahol.

Nos, a politikai tevékenysége semmilyen szinten nincs összefüggés azzal, hogy ő mit érez, mit képvisel. Azért azt az "eszmét" képviselte, amit, mert ezt szolgálták az érdekei, ez kell éppen a hatalmon bűvkörében maradáshoz. Ez a politikusok jó 99%-ára igaz.

2021. júl. 25. 02:08
 34/40 anonim ***** válasza:
23%

#36 A leírtjaid alapján még mindig engem erősítettél meg, akkor hol a probléma? "

Nos, a politikai tevékenysége semmilyen szinten nincs összefüggés azzal, hogy ő mit érez, mit képvisel. " Akkor meg miért képviselné a melegeket, ha nincs összefüggésben a saját magánéletével? Akkor csak engem erősítettél meg nem volt min nevetned.

2021. júl. 25. 11:48
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

38

Akkor segítek felfogni: Ha épp úgy adta volna a gép, hogy egy liberális irányultságú párt színeiben sikerül hatalomhoz jutni, akkor "képviselné a melegeket".

2021. júl. 25. 13:33
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, és akkor mi van még mindig nem értem? Álszentségnek álszentség ettől függetlenül az ország nagyrésze nem a melegek álláspontját képviseli, és ez még mindig többségdöntési szavazás, és demokráció érted? Persze hogy azt képviseli amit az érdek kíván ez természetes, ha mi ott ülnénk mi is ezt tennénk aki azt mondja nem az hazudik, mindent és mindenkit a pénz, és a kapcsolatok irányítanak az életben. B*szhatom a nagy becsületem, ha közbe egy lepukkant albiba élek tegyük fel, vagy álszent vagyok, de milliomos jó kapcsolatokkal, és a magánéletemben meg azt csinálok úgyis amit akarok, kivéve ha ilyen mértékig megyek el, és lebukok az már f*szerődben futkosás. De ettől még a törvénnyel nincs bajom, és az hogy a kormányban vannak álszent alkakok közelről sem érdekel nem lehet mindenben egyetérteni, és mindent IS képviselni.
2021. júl. 26. 00:44
 37/40 anonim ***** válasza:
21%
Aki meg azt hiszi, hogy ez egy másik párt esetén változna annak már most elveszem a kedvét, de sajnos nem. Mindig lesznek képmutató simlis alakok legyen az jobb oldali bal oldali párt, vagy xy párt vagy yx lehet most itt sározni meg felhozni dolgokat, de ha meg tegyük fel kormányváltás lenne, és onnan derülni ki ez-az akkor meg mosná az ellenzéki kezeit ugye? Akkor meg ő lenne a birka, és a Fideszes a "csak" igazlátó? Ez is afajta álszentség:)
2021. júl. 26. 00:46
 38/40 x0 ***** válasza:
21%
2. nem, a többi igen. Ez lesz a 4 igenes népszavazás! Kár, hogy nem lehet kiállni a pedofília mellett. A nemzeti konzultációban se lehetett.
2021. júl. 26. 20:21
 39/40 anonim ***** válasza:
81%

"Gondolom, és akkor mi van még mindig nem értem?"

Az van, hogy semmi olyan nincs mögötte, hogy ez a faszi "tudja, hogy nem normális és a négy fal közé való", hanem csak az állt érdekében, hogy titkolja, mivel a politikai "profiljába" nem fért bele.

És amúgy az az erkölcstelen és ostoba, aki szerint az normálisabb, aki feleség, család mellett konkrétan illegális meleg ORIGIÁKRA jár, de legalább titkolja, "4 fal között tartja", az pedig megvetendő vagy kártékony, ha valaki nyíltan meleg, van párja, és fogják egymás kezét az utcán.

"Aki meg azt hiszi, hogy ez egy másik párt esetén változna annak már most elveszem a kedvét, de sajnos nem."

Először is, te senkit sem fogsz felvilágosítani, miután ilyen naiv dolgokat írkáltál össze, másodszor pedig amúgy nyilvánvaló, amit írsz, én a politikusok 99%-ától undorodom (de lehet 100%). De ettől nem lesz kevésbé gáz Szájer vagy maga a Fidesz, csak épp nem számítok arra, hogy JOBB lesz valaki más, maximum kevésbé rossz.

2021. júl. 26. 22:54
 40/40 anonim ***** válasza:
4%
#39 Így igaz naív hülyeség amit írtam természetesen kiragadtál belőle két mondatot amire elmondtad a véleményed, ettől ez még egy demagóg marhaság. Ha nekem érdekem ez a törvény kicsit sem fog érdekelni, hogy álszentek is vannak a kormányban ez egy tény. De nem baj sajnos neked ezt nem lehet elmagyarázni, majd lesz jobb csak győzd kivárni pár évtized, és csak megérkezik.
2021. júl. 27. 00:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!