A gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson mire fogsz szavazni?
Kérdések:
1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemátalakító kezelések?
4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
5. Támogatja-e Ön, hogy a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
" De viszont hogy a pali melegen is kiállt a melegek ellen azt jelenti, hogy ő is tudja hogy ez nem egy normális dolog"
Egyszerre könnyfakasztóan-röhögtetősen vicces, hogy ennyire naiv emberek léteznek, másrészt viszont szomorú, mert részben ezért is tartunk ott, ahol.
Nos, a politikai tevékenysége semmilyen szinten nincs összefüggés azzal, hogy ő mit érez, mit képvisel. Azért azt az "eszmét" képviselte, amit, mert ezt szolgálták az érdekei, ez kell éppen a hatalmon bűvkörében maradáshoz. Ez a politikusok jó 99%-ára igaz.
#36 A leírtjaid alapján még mindig engem erősítettél meg, akkor hol a probléma? "
Nos, a politikai tevékenysége semmilyen szinten nincs összefüggés azzal, hogy ő mit érez, mit képvisel. " Akkor meg miért képviselné a melegeket, ha nincs összefüggésben a saját magánéletével? Akkor csak engem erősítettél meg nem volt min nevetned.
38
Akkor segítek felfogni: Ha épp úgy adta volna a gép, hogy egy liberális irányultságú párt színeiben sikerül hatalomhoz jutni, akkor "képviselné a melegeket".
"Gondolom, és akkor mi van még mindig nem értem?"
Az van, hogy semmi olyan nincs mögötte, hogy ez a faszi "tudja, hogy nem normális és a négy fal közé való", hanem csak az állt érdekében, hogy titkolja, mivel a politikai "profiljába" nem fért bele.
És amúgy az az erkölcstelen és ostoba, aki szerint az normálisabb, aki feleség, család mellett konkrétan illegális meleg ORIGIÁKRA jár, de legalább titkolja, "4 fal között tartja", az pedig megvetendő vagy kártékony, ha valaki nyíltan meleg, van párja, és fogják egymás kezét az utcán.
"Aki meg azt hiszi, hogy ez egy másik párt esetén változna annak már most elveszem a kedvét, de sajnos nem."
Először is, te senkit sem fogsz felvilágosítani, miután ilyen naiv dolgokat írkáltál össze, másodszor pedig amúgy nyilvánvaló, amit írsz, én a politikusok 99%-ától undorodom (de lehet 100%). De ettől nem lesz kevésbé gáz Szájer vagy maga a Fidesz, csak épp nem számítok arra, hogy JOBB lesz valaki más, maximum kevésbé rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!