A "gyermekvédelmi népszavazást" vasárnap óta találták ki, hogy legyen mivel terelni a lehallgatási botrányról?
Alapvetően a brüsszeli támadásokra való reakcióról van szó, tiszta vizet kell önteni a pohárba, hogy a választók hány %-a támogatja ezeket az intézkedéseket. Az időzítésben lehet ilyen megfontolás is, bár nem biztos: szimplán egy őszi népszavazáshoz most meg kell hirdetni az akciót (idő kell az aláírásgyűjtéshez stb)
Ez a Pegazus ügy amúgy is elég vérszegény itthon, Magyarországon egyetlen igazán jelentős ellenzéki politikus sincs a listán, már most egy kipukkadt lufi.
Ha nem ertenetek a dolgot, Brusszel bele allt Magyarorszagba! Ezert lesz a nepszavazas es nem kell mas osszeeskuves elmeletet szovogetni. Egyertelmu, hogy mi miert tortenik.
Persze 12 evesen nehez ezt felfogni ... ugye gyerekek?! :)
" Ez a Pegazus ügy amúgy is elég vérszegény itthon, "
Ez is jó felfogás..
Végül is akkor én miért nem tarthatok otthon éles pisztolyt,puskát,ágyút,nukleáris robbanófejeket ?
Hiszen nem használom rosszra,csak néha megnézegetem őket,nem bántok vele senkit,kicsit leporolgatom őket,megszagolgatom,megnézem hogy az atom sugárzik e még stb...
Ez is csak egy ártatlan dolog nem ?
Amíg az én listámon sincs senki,,nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!