Pegazus, vakcinabotrány, EU-s pénzek megvonása. Csak én érzem úgy, hogy Orbánnak lassan vége?
Nincs kétségem afelől, hogy a rendszerük örökre fenntartható lenne krumpliosztással. Hiszen a falusi olyan buta, hogy ezekről sem tud semmit pl. csak arról, hogy Soros újra támad amit a plakáton olvasott.
Igen, de a falusi/roma szavazókon kívül vannak mások is Európában. Ez a fajta média kommunikáció amit a Fidesz csinál egyébként is illegális, és ezt meg is fogalmazták Brüsszelben.
Csak nekem van egy olyan érzésem, hogy lassan vége lesz Orbán ámokfutásának?
Hogy "falusizik" a pesti paraszt kérdező.
Egyébként szerintem is csökkent orbán népszerűsége, de a legtöbb botrány nem olyan súlyú vagy irányú, amit az átlag szavazó komolyan vesz.
Fudan egyetem/Orbán általános dörgölődése Kínához? Nem mindenki tudja, mekkora getziláda a CCP.
Pegazus ügy? A Kubatov-listából se lett bukás, pedig az közvetlen a szavazókat érintette, nem csak az ellenzéki közszereplőket.
Ahol szerinten a Fidesz támogatottságot veszít, az a mára feloldott kijárási korlátozások és az oltásfasizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!