Az most a legújabb világraszóló botrány, hogy Cseh Katalin apjának a cége 300 millió forintot kapott egy EU-s pályázaton?
Figyelt kérdés
És az ipari parkban az azonos címre bejegyzett cégek meg 4,5 milliárdot? Ezt komolyan gondolják Habonyék, vagy a fideszes réteg ezt valóban be is copja, hogy ez korrupció?2021. júl. 20. 15:33
1/9 anonim válasza:
Mit vársz egy "híroldaltól", amit egyetlen, korábban hírhamisításon kapott ex-Magyar Nemzetes ember ír?
2/9 anonim válasza:
Ez a fideszes nyomozó újságírás. Odáig jutottak, hogy egy ipartelep összes cégének a pályázatát egybefésülték...
Nyugodtan tárjanak fel ellenzéki korrupciókat is, én csak bíztatni tudom őket, nemcsak a fideszt akarom leváltani, hanem az ellenzéket féregteleníteni hosszútávon, érdekének tekintem ezt mindenkinek. De ez még gyenge.
3/9 A kérdező kommentje:
Drága ketteske, attól hogy ezt a baromságot minden kérdéshez odaspameled, még nem lesz igazad. :)))
2021. júl. 20. 15:37
4/9 anonim válasza:
Azért vicces a dolog, mert ez a liba annyira jelentéktelen senki, nagyon félrement az ellentámadás. Ha holnap lelőnék, akkor se változnának a politikai erőviszonyok semmit.
5/9 anonim válasza:
Az ellenzék elszámoltat mindenkit ha hatalomra jut, ezt az ügyet is biztos vizsgálni fogják, vége az összejátszásoknak.
6/9 A kérdező kommentje:
(sajnos az eredeti kettest törölték, az egy spam volt, a 15:37-es válaszom nem a jelenlegi, normális kettesnek szól...)
2021. júl. 20. 18:52
7/9 anonim válasza:
Ebből a pénzből még mészáros repcsije is nehezen jön ki...
8/9 A kérdező kommentje:
Ebből a pénzből úgy 600 órát repkedhetne az a repcsi... ;)
2021. júl. 20. 19:54
9/9 anonim válasza:
Látszik, hogy egyesek az életben nem voltak még Eu-s pályázat közelében sem. Azt nem, csak úgy adják, hogy nesze költsd amire akarod. Amikor beadod a pályázatot meg kell határozni, hogy mire fogod elkölteni. 3 árajánlat kell minden beszerzéshez, esetleg béreket is lehet belőle kifizetni, pályázattól függ. Mindent alá kell tudni támasztani számlákkal, amit benyújtasz és ellenőrizhetnek is évek múltán is. Így működik egy pályázat. Most itt több cég, több pályázatáról beszélünk, sok év alatt. Nem akarom őt mosdatni, mert nem tudom mit csinált, mit nem, de eddig a lopásra, sikkasztásra nem volt bizonyíték. Ha pedig van, akkor fel kell jelenteni, bár fura, hogy az ellenőröknek semmi nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!