Mi Hazánkosok! Nem tanultatok a történelemből? Nem veszitek észre, hogy ezek a Toroczkaihoz hasonló emberek a történelem során mindig pusztulásba vitték az adott országot, ahol uralkodtak?
Engedd meg, hogy Mi Hazánk Ifjai tagként válaszoljak.
A Mi Hazánk nem hirdet fajelméletet, a nemzeti sovinizmust (felsőbbrendűség-tudat) pedig egyenesen ellenezzük. Lehet, hogy hasonló a programunk. Ellenben nagyon is tanultunk a múltból, látjuk, milyen hibái voltak a korábbi jobbradikális pártoknak, és mindent megteszünk, hogy ezek ne ismétlődjenek meg.
Ha a Mi Hazánk mégis nácizmusra vetemedne, én azonnal kilépnék. Ilyen azonban nem lesz.
"Nem tudtok beilleszkedni a társadalomba." De, be tudunk.
Minden második évtizedben visszatérnek, hogy lerabolják az országot
"A Mi Hazánk nem hirdet fajelméletet, a nemzeti sovinizmust (felsőbbrendűség-tudat) pedig egyenesen ellenezzük."
Tessék kispajtás csak a te kedvedért megkerestem Német Szilárd posztja alatta a mi hazán lipótvárosi képviselőjelöltjének fajgyűlölő gyalázkodó kommentjét. :) Szóval hülyíts másokat ezzel a kamudumával...
"Cigánykérdést valamiképpen meg kell oldani a magyaroknak, máskülönben úgy a nyakunkra nőnek, mint Nyugat-Európára a migránsok."
Egyetértek. Jelenleg egyik párt sem meri felvállalni a cigánykérdés valamilyen megoldását. Fidesznek lett volna rá esélye a többszörös 2/3-okkal, de fontosabb volt a szavazat. Nagyon meg fogjuk szívni néhány generáció múlva, mert többen lesznek és rohadtul nem integrálódnak be a (még) többségi, normális társadalomba (tisztelet a kivételnek, mert ismerek olyat is: egyet). Aki jár néha vidéken és látja, hogy milyen, mikor néhány évtized alatt elcigányosodik egy amúgy rendezett falu, az tudja miről beszélek. Sokkal nagyobb probléma ez, mint a "sorosbrüsszel" és a melegek.
6# Toroczkai az egyetlen magyar politikus aki már 20 éve sose váltott köpönyeget, betartotta a szavát stb. Ez egyetlen más politikai erőről se mondható el, tehát ne a saját kaméleon szektádból indulj ki.
"Itt pont ti vagytok azok, akik rettegtek. Nem tudtok beilleszkedni a társadalomba, nem tudjátok elfogadni a változást, fejlődést, éppen ezért van az, hogy az összes szélsőjobbos retteg."
De nagyon jól beilleszkedtem, ellentétben a libsik többségével aki büfészakra jár és anyu tartja el még 30 évesen is, valami elvonón drogozik vagy női ruhákba pedofilként gyerekeknek vetkőzik. A társadfalmi változás meg nem azt jelenti hogy szó nélkül mindent el kell fogadni ami a beteg elmédből kipattan.
Amúgy meg te írtál ki kérdést, te rettegsz, te nácizol ész nélkül amikor a szó jelentésével se vagy tisztában.
"Toroczkai az egyetlen magyar politikus aki már 20 éve"
Ha megnézed Toroczkai évtizedes múltját, egy agresszív atniszoc szarkeverő provokátor, számtalan rendőrsége ügye volt, utcai verekedős balhék, több országból kitiltották. Egy ilyen vicc emberrel mit akartok még is?
11-es vagyok.
Kedves 14-es! Szerinted a globalizmus és a multikulturalizmus ellenzése egyenlő a fajgyűlölettel? A válasz erre ugyanúgy nem, mint ahogy az LMBT-érzékenyítés ellenzése sem meleggyűlölet.
A multikulturalizmus pedig nem működik, ha nem hiszed, nézd meg Hollandiát és Dél-Afrikát (direkt két különböző kontinensen lévő országot mondtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!