Hogy viszonyulnak Magyarországon a különféle ideológiákat valló/támogató, illetve oldalakhoz tartozó emberek a koronavírushoz és a vakcinákhoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni, itt az oldalon egy ilyen felmérést, mivel nem nagyon láttam még ilyen kérdést vagy kutatást. Kérek mindenkit, hogy őszintén válaszoljon, illetve amennyiben nincs olyan szavazási lehetőség, ami pontosan kifejezné az illető véleményét, akkor azt kommentben ossza meg (például: "XY vagyok, nem oltattam be magam, viszont támogatom, hogy aki szükségesnek érzi, az oltassa be magát" vagy "YX vagyok, beoltattam magam, de szerintem ez magánügy, ezért azokat is meg tudom érteni, akik nem oltatták be magukat").
A politikatudománnyal kapcsolatban egy az értelmezést segítő, objektív videó azoknak, akik bizonytalanok az elhelyezkedésükben: https://www.youtube.com/watch?v=Sbges6NU3Uk&t
2021. júl. 19. 12:55
11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos igen. Kevés szavazati lehetőséget lehetett létrehozni, ezért össze kellett nyomkodnom a végén.
2021. júl. 19. 17:11
12/12 A kérdező kommentje:
Azon eszméket vallók is nyugodtan szavazzanak, akik még nem fejtették ki álláspontjukat! A szavazásnál még priváttal sem lehet zaklatni a velük ellentétes állásponton lévő trolloknak.
2021. júl. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!