Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Melyik ellenzéki...

Fideszesek! Melyik ellenzéki miniszterelnök jelölt a legkevésbé ellenszenves számotokra? Miért pont ő?

Figyelt kérdés
A "mind egyforma", "csak az Orbán", "mindnek börtönben a helye", stb. jellegű észrevételeket most hanyagoljuk

2021. júl. 19. 11:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Nincs köztük elfogadható, egyébkent teljesen mindegy, bármelyik esélytelen az összes többi támogatása nélkül.
2021. júl. 19. 12:14
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező

Fordítsuk meg a kérdésedet. Ha én most felsorolok egy rakás ismert politikust a fidesz-kdnp köréből, mellé teszek egy -két nem párttagot, mint Tarlós vagy Morvai Krisztina, akkor te ki tudsz választani közülük olyan jelöltet aki jó lenne SZERINTED miniszterelnöknek?

Totál lényegtelen hogy név szerint melyik ember az akit kitesznek a kirakatba, mikor pontosan ugyanaz a politikai csoportosulás áll mögötte. Éppen így neked sem lenne különbség abban, ha Orbán helyett Tarlós vagy Lázár, Gulyás Gergely vagy Rogán lenne a miniszterelnök.

2021. júl. 19. 12:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szavazni nem szavaznék egyikre se, de egy sorrendet fel tudnék azért állítani. Tessék:

Tarlós, Gulyás, Lázár, Rogán

2021. júl. 19. 12:29
 14/23 A kérdező kommentje:
A Fideszből Pokorni vagy Fürjes Balázs lenne számomra vállalható. Gondolom nem erre számitottál, de azért mert valaki Fideszes, önmagában nem utálandó is a szememben.
2021. júl. 19. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Tarlós,Lázár.
2021. júl. 19. 12:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen, Pokorni sem rossz.
2021. júl. 19. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:
De most az ellenzékről van szó, ott viszont nem tudom.
2021. júl. 19. 12:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Itt a kérdés bem az, kinek örülnétek, hanem az, hogy ki lenne szerintetek a legkevésbé rossz. Ki a legválalhatóbb egy konzervatívnak?
2021. júl. 19. 12:33
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

"Ki a legválalhatóbb egy konzervatívnak?"

Én inkább konzervatívnak mondanám magam, ezért (sem) vagyok fideszes.

De nekünk kb. nincs kire szavazni. A felsoroltak közül talán Pálinkás lenne nekem a leginkább vállalható, de az ő pártjának a programja még elég kevés, egy csomó dologról nem írnak, ami kulcsfontosságú lenne.

2021. júl. 19. 12:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Végignéztem a palettát talán még Karácsony vagy ez a Pálinkás,persze ha valóban függetlenek Feritől.
2021. júl. 19. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!