Fideszesek! Melyik ellenzéki miniszterelnök jelölt a legkevésbé ellenszenves számotokra? Miért pont ő?
Kérdező
Fordítsuk meg a kérdésedet. Ha én most felsorolok egy rakás ismert politikust a fidesz-kdnp köréből, mellé teszek egy -két nem párttagot, mint Tarlós vagy Morvai Krisztina, akkor te ki tudsz választani közülük olyan jelöltet aki jó lenne SZERINTED miniszterelnöknek?
Totál lényegtelen hogy név szerint melyik ember az akit kitesznek a kirakatba, mikor pontosan ugyanaz a politikai csoportosulás áll mögötte. Éppen így neked sem lenne különbség abban, ha Orbán helyett Tarlós vagy Lázár, Gulyás Gergely vagy Rogán lenne a miniszterelnök.
Szavazni nem szavaznék egyikre se, de egy sorrendet fel tudnék azért állítani. Tessék:
Tarlós, Gulyás, Lázár, Rogán
"Ki a legválalhatóbb egy konzervatívnak?"
Én inkább konzervatívnak mondanám magam, ezért (sem) vagyok fideszes.
De nekünk kb. nincs kire szavazni. A felsoroltak közül talán Pálinkás lenne nekem a leginkább vállalható, de az ő pártjának a programja még elég kevés, egy csomó dologról nem írnak, ami kulcsfontosságú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!