Mi az az egy konkrét dolog, amit szeretnél, ha a kormány mielőbb megtenne neked?
Ne ideológiai dolgokat írjatok, hanem olyan életszerűeket, ami jelenleg az életetekben a legnagyobb probléma, és a kormány könnyedén orvosolhatná. Tehát olyat ne írjatok, hogy zavarnak a zsidók vagy ingyen lakást szeretnél, hanem pl. elromlott a közvilágítás, úthibajavítás kellene, túl hangos a környék, messze van az orvos, nem tudsz mit kezdeni a gyerekkel.... stb.
Nekem pl. mostanában a meleg volt a legnagyobb bajom, ezért örülnék neki, ha lenne államilag támogatott légkondi.
Azt is írjátok oda, hogy kormánypártiak vagy ellenzékiek vagytok.
Húzzanak el a bánatba.
Szeretnék rendes demokráciában élni a saját hazámban. Szeretnék úgy élni, hogy nem zsigerelnek ki teljesen, szeretném átlátható pénzügyeket, szeretnék normális oktatást és egészségügyet. Szeretném, ha a média 99%ka nem egy kézben összpontosulna és ahelyett, hogy szimpla szócsövek lennének, minőségi cikkeket/riportokat adnának ki.
Szeretném, ha egyszer az életben büszke lehetnék arra, hogy magyar vagyok.
1 sör + 1 virsli durván 200 Ft, felszorozva 9,5 millióval az durván 2 milliárd + kenyér, mustár, munkaerő, szállítás, főzés - legyen 4 milliárd / hét, ami kb. 200 milliárd évente.
Szerintem belefér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!