A nemzeti konzultációra költött pénzeket nem lehetne szétosztani az emberek között?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 21:01
1/16 anonim válasza:
De.
1-2száz ft./fő,kisegítene mindenkit.
2/16 anonim válasza:
Sőt, te vagyonodat is szét lehetne. Minek megkérdezni a népet bármiről. Választás se kéne, olyan sokba kerül... Fixáljuk le a mostani összetételt, azt kész.
3/16 anonim válasza:
2: ez a konzultáció nem kérdez semmit, tendenciózus, egyoldalú kérdések, amelyek sugallják a "helyes" választ, miközben érdemi kérdésekben sohasem konzultálnak velünk (pl. legyen-e Fudan egyetem, stb.)
4/16 anonim válasza:
De igen! Bármely területen felhasznált pénzt szét lehetne osztani köztük térben és időben bárhol és bármikor a földkerekségen. Sőt, még az inkubátorokra és lélegeztetőgépekre költött pénzt is szét lehetne osztani egy léghajóról kiszórva az emberek közé... Én speciel a demagóg kérdések gyártóit küldeném ebből az összegből egy átnevelőtáborba. :)
5/16 anonim válasza:
2es. Interneten szerintem is meglehetne oldani mindent. Vpn + személyi adatok megadásával szavazás. Így elcsalnk setudnák mondjuk mit sem anonimül.
6/16 anonim válasza:
4es idehaza mikor voltak ilyen beruházások? Eszközhiánnyal vesződnek a kórházak.
7/16 anonim válasza:
Fél perc alatt 0%. Ez asszem rekord! :DDD
8/16 anonim válasza:
#6: Kivéve, amikor az ellenzék szerint túl sok a lélegeztetőgép...
9/16 anonim válasza:
8: van még jó pár eszköz azon kívül
10/16 anonim válasza:
Ellenzék ott rúgja ahpl éri a fideszt, nem új keletű dolog...
De így is sok az eszköz hiány. Miért nem költenek arra ha az adó nemtudom hány százaléka a tbre megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!