Ha győz az ellenzék, mindenben engedelmeskedni fog Brüsszelnek?
am nem tűnik fel, hogy orbán engedelmeskedik mindenben brüsszelnek?
a sza r dumája pedig csak vetítés a butáknak.
eleve a rabszolgatörvény meg a hasonló dolgaik, multik adómentessége, mi a fa szom, ha nem brüsszel nyalizás és hazaárulás?
Tipikus elmebeteg, üldözési-mániás fidióta kérdés!
Van egy Csatlakozási Szerződés - ha azt betartják, akkor nem engedelmeskednek, hanem jogkövetően betartják a rögzített (és ratifikált) szerződéseket!!!
Csak Orbán próbál széllel szemben vizelni - a szerencsétlen bohóc!
Az EU-ba történő belépéssel kötelezettségeink keletkeztek, melyeket teljesítenünk kell.
Ezt pedig Orbánék is ugyanúgy megteszik, hiába is próbálják beadni a birka népnek a megmentő hős harcost.
Ez nem inkább a német autógyártók, Bosch és egyéb érdekeltségeknek való engedelmeskedés?
Hiányolom a DK-ból, Momentumból, LMP-ből, MSZP-ből az egészséges szintű euro-szkepticizmust, nem kell Brüsszel legyen a főellenség, de azért a ló túloldalára sem kellene átesni.
"Tipikus elmebeteg, üldözési-mániás fidióta kérdés!"
Én normális stílusban tettem fel a kérdést, ha kérhetem az ilyen primitív megnyílvánulásokat mellőzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!