ha rajtam múlna a kutyák sem ugathatnának éjszaka.
Másrészt mérd majd egyszer meg a kukorékolás zajszintjét és a harangozásét a szomszédból!
Ez nem keresztényüldözés, hanem h*lye emberek hisztije akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ. A franciáknál is volt ilyen, ők törvényileg megoldották.( [link]
A berényi polgármesternek is ezt kéne, nem meghajolni.
Ez az egész egy folyamat kezdete.Próbálkoznak meddig mehetnek el.
Először a harangozás utána a kereszt fogja őket zavarni,végül már maga a templom léte is zavarni fog egyes embereket.
Így van a modern kor Istene a pénz dobjuk nyugodtan a kukába hagyományainkat,értékeinket mert a fizető vendég úgy kívánja.
Ja NEM!
15. te a jövőbe látsz, hogy ennyire tudod mi fog történni? Akkor nem írnád le a jövőheti nyertes lottószámokat?
És ha én meg azt látom a varázsgömbömben, hogy az elvetemült, szélsőséges keresztények a jövőben csakazértis harangozni fognak, sőt a harangozás elleneseket bosszantandó óránként akarnak majd, akkor én látok a jövőbe?
Miért is kell b*romságokat terjeszteni? Te is azok közé tartozol, akik büszkén vállalják, hogy mindenkit gyűlölnek?
17.
Nem kell jósnak lenni azok sorsáról a Biblia világos utasítást ad.
Nyitott szemel járok a világban a mostani eseményekből,folyamatokból lehet következtetni mi lesz a jövőben.
Nem gyűlölök senkit itt azok gyűlölködnek akik nem bírják elviselni a harangozást.Ilyenkor hol marad a fennen hirdetett tolerancia?
"Ez az egész egy folyamat kezdete"
És ezt mi alapján jelented ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!