Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hiheti az ellenzék, hogy...

Hogy hiheti az ellenzék, hogy győzhet 22-ben?

Figyelt kérdés
Vagy az esélytelenek nyugalma szállt reájuk? Nyugodtan beletörődhetnének az újabb 2/3-ba.

2021. júl. 18. 00:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
88%

20as a sajátom miatt aggódom így 50 évvel előre🤣

Mi az alternatíva? Egy olyan párt amit 4-5 egység alkot. Ami lehet egybe magyar, de lehet majd széthullik. Én támogatom. Már csak azért is mert ha kapnak 4 évet, és a fidesz médiát legyürik, akkor már jöhetnek vissza a rendes pártok is. Nem egyik napról a másikra lesz ez a lépés, mint az ellenzék szétgyürése. Tudod.

2021. júl. 18. 08:37
 22/48 anonim ***** válasza:
84%
Lehet egybe marad*
2021. júl. 18. 08:37
 23/48 anonim ***** válasza:
40%

21: Ha van 50 éved nyugdíj korodik akkor ne aggódj hanem kezdjél félre tenni rendszeresen. Nem kell nagyban kezdeni de itt az idő.

A Gyurcsány-Dobrev-Apró klán vezette ellenzéket nem érdekli a magyarok sorsa. Nem is egyszer megmutatták mennyire nem becsülik a magyar embereket, magyarok életét. Ha csak ezek vannak, és csak ezek vannak akkor maradjon a Fidesz.

2021. júl. 18. 08:57
 24/48 D-Mano ***** válasza:
34%

12 év hosszú idő, ennyi idő alatt:

1) sokan csak azt érzik, hogy nagyon sz. r ez a hosszú Fidesz kormányzás, és ennyi idő elég arra, hogy elfelejtsék, hogy az ellenzék még ennél is rosszabb. [bukott MSZP, bukott Gyurcsány (DK), eredeti útjáról letért, identitás nélküli, súlytalan LMP, Párbeszéd a látszatpárt, az álmodozó életérzés alapú Momentum és az áruló Jobbik. Egyenként is borzasztóak, de az összetákolt koalíciójuk még a rosszféléből is csak egy kaotikus kormányzást eredményezhet.]

2.) Minden ciklussal egyre több szavazókorú van, akik már a bal-liberális túlsúlyú közösségi média és Netflix hatása alatt nevelkedett fel.

Ez 2 olyan tényező, ami miatt az ellenzék joggal reménykedhet a győzelemben.

Akár a Fidesz, akár az ellenzék nyer 2022-ben, leginkább a Mi Hazánk parlamenti jelenlétében bízhatunk, ahol ők egy normális kontrolt gyakorolhatnak, hogy minél kevésbé tudja a leendő kormány még jobban leépíteni az országot.

2021. júl. 18. 09:12
 25/48 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen ellenzék szerintem se győzzön! Élén az országot már egyszer majdnem csődbe juttató böszmével és sleppjével. Ami elég visszataszító.
2021. júl. 18. 09:15
 26/48 anonim ***** válasza:
70%
23as elkezdeném de kitudja addigra nem e lesz más pénznem vagy fog e érni 1kg kenyér 100ezer forintot. Nem lehet csak így belekalkulálni hogy most félrerakok 50éven át és majd jó lesz.
2021. júl. 18. 10:44
 27/48 anonim ***** válasza:
78%

Fidesz séma:

Kevesebb nyugdíjas.( ez jól jön a büdzsének )

Kevesebb beteg+kevesebb kórház. ( szintén jól jön a büdzsének )

Több luxus szolgáltatás. ( ez jól jön a gazdagoknak )

Magasabb fizetés,a magasabb árakhoz. ( ez jól hangzik,de lehetne alacsonyabb fizetés,az alacsonyabb árakhoz is,ugyan ott lennénk )

Teljesen jó az a stratégia,miszerint egyre inkább olyan beruházások vannak/lesznek,amiknek a szolgáltatás áraik nem fognak igazodni az átlag keresethez,így vagy nem lesz fenntartható az adott objektum,vagy franc tudja mi lesz,de az biztos,hogy sok ember ki fog "kopni" mindenhonnan,mert az emberek kb felének,nem lesz pénze drága szállodákba menni,meg drága éttermekbe,meg uszodákba,stb.....

Itt a Balatonon is a hétköznap szinte pangás az előző évekhez képest,max hétvégén van tele,,azt ennyi.

Ha nem lenne cafeteriában a szálláshely gyűjtő zseb,akkor még ennyien se lennének a szállodákban....

2021. júl. 18. 10:56
 28/48 anonim ***** válasza:
28%

26: Ne azon rágódj, hogy miért nem tudod hanem találd ki hogyan tudod. Valutában is spórolhatsz. Elszomorít a tehetetlenséged. Remélem nem vagy tipikus magyar fiatal.

1957 január végén érkeztem Amerikába egy kimustrált katonai utasszállító hajón. Végig beteg voltam. Nem volt pénzem és egy kukkot se tudtam angolul. Szeptemberben már egyetemi tanuló voltam és 1960-ban megkaptam az első mérnök diplomámat. Ebben az a különleges, hogy nem különleges. Szinte minden magyar egyetemista sikeresen lediplomázott Amerikában. Mi történt veletek? Szedd össze magad. Nem a kormány felelős az életedért hanem saját magad.

2021. júl. 18. 11:23
 29/48 anonim ***** válasza:
64%

A 2022-es választáson az lesz a tét, hogy Magyarország Nyugat-európai tipusú jogállam lesz-e, vagy keleti tipusú oligarcha állam, ahol a Fidesz közeli emberek, a törvények felett állnak, az átlagembernek pedig kuss van, és csak addig van nyugta, amíg szembe nem kerül valamelyik fideszes kiskirállyal. Persze a fidesz csókosai tovább gazdagodnak, egyre több "saját lábon álló" haver és rokon lesz, az átlagemberről pedig mégtöbb bőrt fognak lehúzni.

Akik a nyugati tipusú jogállamot szeretnék, azok szavaznak az ellenzékre.

2021. júl. 18. 11:28
 30/48 anonim ***** válasza:
70%

28as. Nem 100%-ban hibáztatom a kormányt, félre ne értsd. Csak a forint értékébe kapcsolatba és sok másban xd.

Az hogy idehaza mit tudok elérni. Azt most próbálgatom egyenlőre, mint minden "diák". De ha a negatív példa itt a nyakunkba, és emellett széthúzásra ösztönöz a kormány például... Véleményem szerint ha részben mi vagyunk felelősek a jövőnkért, akkor a kormány felelős a másikért, amit számon kérhetűnk. Legalább is szerintem.

2021. júl. 18. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!