DK már ellenzékben is diktatórikusan viselkedik azokkal akik más véleményen vannak, tiltanak mindenkit, zéró szólásszabadság, mi lesz ha kormányra kerülnek?
"a rendezvényeiken rendőrök veszik őket körbe és ha valaki oda megy aki nem támogató azt elviszik a rendőrök igazoltatatják és vegzálják"
Ha egy fideszes politikus vidéki kampányrendezvényén odamennek ordibálni táblákkal, és zavarni a rendezvényt, azt elfogadnád? Az rendben lenne?
A rendőrök akkor is távol tartanák az ellentüntetőket. Akkor nem lenne baj?
Nem kerülnek kormányra.
Nem hülyék a magyarok.
Elég volt egy Tanácsköztársaság.
"rendezvényeiken rendőrök veszik őket körbe és ha valaki oda megy aki nem támogató azt elviszik a rendőrök igazoltatatják és vegzálják"
Húha, már Gyurcsány irányítja a rendőrséget is?!? Nem mondták még, hogy ne állj olyan sokat a napon?
Nagyon remélem, hogy nem fognak kormányra kerülni. Kicsit érdekes, hogy mennyire elfelejtették az emberek a Gyurcsány-korszakot, most divat lett főleg a fiataloknál szeretni őt. Nyilván ők sajnos nem emlékezhetnek mindannyian 2006-ra, de sokan a középkorúak közül is elfelejtették, hogy 2002-2010 közt Magyarországon nem volt érdemi kormányzás, nem volt megadva irány, ami szerint haladni kellene valamerre, ész nélküli beruházások, abból is minden pénzt eltűntetve ment a mutyi. Korrupció mindig volt, de ennyire amatőr módon nem mint akkor.
Aki pedig szólásszabadsággal dobálózik, az óriásit téved, ha azt hiszi, hogy a másik oldal nem ugyanezt csinálná. Egy esetleges hatalomra jutás esetén ugyanúgy ők is az ő propagandájuknak alakítanának ki médiafölényt valószínűleg.
Nyugodtan lehet utálni Orbánt és a Fideszt, de azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy az elmúlt 12 évben jelentős fejlesztések valósultak meg több területen. Nyilván vannak hibák és az EÜ, közoktatás helyzete nem feltétlen túl jó, de ez a baloldal idején sem volt másképp.
Eddig nem érdekelt kik min marakodnak odafenn, senkit sem tartottam érdemesnek arra, hogy rá szavazzak. Most sem, de piszokul nem szeretném az ellenzék győzelmét. Többgenerációs házban élve, az átlagtól magasabb fogyasztásunk miatt - nem fejenként - a sávos díj miatt nőne a víz, villany és gázszámlánk. (Félek, "nem kicsit".) A fiamék, az átlagtól magasabb keresetük alapján, a többkulcsos adó miatt több adót fizetnének, és arról nagyon hallgatnak, hogy maradna.-e pl. a családi adókedvezmény. Szünetmentesen végigdolgoztam 42 évet, így a nyugdíjam magasabb az átlagtól. A 13. havi nyugdíj megszüntetése mellett azt nyilatkozzák, hogy az átlag feletti nyugdíjakat nem, vagy kis mértékben emelik majd.
Nekem tökmindegy, hogy ki ki miatt gazdagszik, hogy ki kit fenyeget a nagyfejűeknél. Engem ne fenyegessenek többszörös rosszul járással.
A rendszerváltás óta először elmegyek szavazni, és a FIDESZ-KDNP-re, és bár nem győzködjük egymást, nemigen politizálunk a családban, de vélem, a család többi tagja is így tesz.
21: a szavazás lényegében arról fog szólni, hogy hány adják el egy tál lencséért a jövőjüket
Félreértés ne essék, szerintem sem csodás az ellenzék, de ez a szavazás arról fog szólni, hogy nyugati típusú jogállam leszünk-e, vagy putyini oligarchaállam, ahol a NER-oligarchák a törvény felett állnak, és az átlagember is csak addig lehet el, amíg szembe nem kerül egy helyi kiskirállyal valamilyen ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!