Fidesz miért engedte külföldi lobbi pénzen felépülni az ilyen 444,telex,stb.. baloldali propagandaoldalakat?
Figyelt kérdés
A működésük nem lenne fenntartható, de áramlik be külföldről a pénz azért, hogy próbálják lejáratni a Fideszt és leváltsák, hogy végre kiszolgáltathassa az ellenzék az országot a külföldi érdeknek.
Diktatúráznak folyamatosan még se lépett semmit a Fidesz, úgy néz ki ez lesz a vesztük.. ezeket rég le kellett volna kapcsolni
2021. júl. 17. 21:16
2/45 anonim válasza:
Ha jogilag nem működhetnének Magyarországon, akkor külföldi szerverről üzemelnének.
A 444 konkrétan Soros blogja,szócsöve.
3/45 A kérdező kommentje:
De hát azt toljátok, hogy nincs sajtószabadság meg diktatúra van
2021. júl. 17. 21:25
4/45 anonim válasza:
Itt nincs sajtószabadság.
/Állítólag/
5/45 anonim válasza:
3-as ... en is rendszeresen lottozom, meg sem nyerek :)
6/45 anonim válasza:
Mai ujsagiro korosztaly abban az elvben nott fel, hogy "nem az eredmeny, a reszvetel a fontos!" :))) Majd kikopik ez a generacio is, csak ido kerdese.
7/45 anonim válasza:
Én sem értem miért nem küldi rájuk Orbán párttitkár elvtárs az ÁVH-t.
8/45 anonim válasza:
Orbannak nics AVH-ja, az ikabb Dobrev orokseg ... Orbannak feketeruhas kopaszai vannak es ultra B kozep szurkolok (parszazezren) :)))
9/45 steven95 válasza:
Bocsika, lemaradtam. Ki költött több milliót teljesen cinikus és parodizált jutyub-lejárató "reklámokra", a teljes EU-ban a legmagasabb összeggel?
10/45 anonim válasza:
7
Éppen ezek az oldalak képviselik azt amit annak idején az ÁVH-t megalapító kommunisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!