Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fekete-Győr András/Karácsony...

Fekete-Győr András/Karácsony Gergely egy miniszterelnöki vitában megenné reggelire Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

Természetesen ha nem az M1-en lenne adva hanem egy független adón pl. ATV ahol nem készülhet fel Orbán előre.

Tehát egy élő vitában Fekete-Győr András vagy akár Karácsony Gergely megenné reggelire Orbánt?

2021. júl. 17. 18:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

9!

Azt csak a ballib propaganda mondja - és a sok birkuci el is hiszi -, hogy Orbán nem mer viatkozni. Nem érdeke.

Medgyessy korrekt volt azon a vitán, de Orbán lemosta.

Fletó pedig nem vitatkozott, hanem folyamatosan, pofátlanul hazudott és Orbánt vádolta hazugsággal. Ezt mondta a böszme: "nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet"

Ma már ez ismert tény, mert kikerült az Öszödi Beszéd.

2021. júl. 17. 19:33
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

19:33: persze, hogy nem érdeke, birkuci, mert nem nyerné meg. Pedig bizonyíthatná, milyen iszonyú penge még mindig!

Egyébként a stílusod már megint lebuktatott, trollocska. Mi a helyzet a Fidelitasnál manapság? Megérkezett azért még a heti fűadag Hódmezővásárhelyről, vagy most böjtölni kényszerültök?

2021. júl. 17. 20:27
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Reggelire azért elég zsíros falat lenne, nem bírná a gyomruk.
2021. júl. 17. 21:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem
2021. júl. 17. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Velük simán elbírna, de Jakabba vagy Gyurcsánnyba beletőrne a foga.
2021. júl. 17. 23:12
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Ja és szerintem még Dobrev is felmosná Orbán úrral a padlót.
2021. júl. 17. 23:13
 17/24 anonim ***** válasza:
És szerintem Orbán úr elbánna a momentumos Donáth Annával is, mert bár teljesen igaza volt az igazságügyi miniszter vitában, de érzelmileg bedőlt a személyeskedésnek és rikácsoló perszónává vált. Nincs meg a hidegvére egy győztes vitához még akkor sem, ha igaza van.
2021. júl. 17. 23:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Meg Domáth Anna kicsit idegenszerű az előadásmódja, már-már jobb Orbán úr torokköszprülése, és nyelvöltögetése, de mit csinál Anna: hunyorog, ilyen túljátszott mimimát csinál, nagyon természetellenes.
2021. júl. 17. 23:21
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

12!

Értem, hogy hithű DK-s elvtárs vagy, de gondolom, nektek sem tiltották meg a gondolkodást. Csak nem vagy képes rá. Te elhitted már a Medgyessy féle vitáról is, hogy Orbán veszített, mert megírta a propaganda. Egyrészt ezért nincs értelme vitázni. Ugyanis az emberek többsége, mint amilyen te is vagy, képtelen gondolkodni és képtelen önállóan véleményt alkotni. Ha nem döntötted már el a vita előtt, hogy ki győzőtt, akkor majd elolvasod a kedvenc portálodon és ott megmondják a véleményedet.

Másrészt pedig ki franccal kellett volna Orbánnak vitáznia 2010 után? Ki kellett volna emelni valamelyik 5-10%-os pártocska vezérés? Vagy mindegyikkel le kellett volna állnia vitázni?

Te olyan hülye lennél, hogy egy mikropárt vezérét komolyan vennél? Vagy olyan hülye lennél, hogy vitáznál 10 másik mikropárt vezérével, hogy azok csak téged támadjanak?

Fletó olyan beszari, hogy még jelöltetni sem meri magát.

Várom a nagy ellenzéki vitákat az előválasztáson! :D

2021. júl. 18. 01:48
 20/24 anonim ***** válasza:

01:48: 2010-ben a Fideszre szavaztam, ennyire vagyok DK-s.

Csak veled ellentétben én tudok önállóan gondolkodni. És nagyon nem tetszik, amerre az ország halad. A kétharmadot nem erre kellene használni.

2021. júl. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!