Miért mondják néhányan, hogy a Fidesznek is csak annyi volt a programja, hogy "Gyurcsány takaroggy" mikor ez nem igaz?
A mostani ellenzék "teljesítménye" nagyjából kimerül annyiban, hogy "Orbán takaroggy". Oszt utána mi lesz? Arról már nem szól a fáma.
A Fidesznek valóban hangsúlyos eleme volt ellenzékben az akkor kormányfő menesztése, de ahogy emlékszem, a 2010-es kormányváltás után egyből öles léptekkel kezdődött meg és azóta is folytatódik hazánk rendbetétele. Az irányon lehet vitatkozni, hogy az helyes-e vagy sem, de legalább van egy világos, követhető terv.
Akkor minek hazudoznak, mondják az ellenkezőjét a megtörtént dolgoknak?
Minek olvassunk utána? Honnan tudom letölteni azt a fideszes programot, ami nem létezik? :D
Illetve várjunk csak, nézzük meg, hogy áll Orbán az ígéreteivel: [link] :'D
Azért vagy lepontozva, mert egy fideszes hazudozó vagy. Az ellenzéki pártoknak van egy közös programja, a Jobbiknak volt 2018-ban, a Momentum írt egyet 2022-re, a többinek meg nem néztem utána. Te meg hazudsz, mert az igazság nem tetszik neked. Na ezért sz*r a mai hazaáruló fideszes szavazókör.
25
Én meg azért pontozlak le, mert az ellenzéki ócska kis béna propagandát tolod. Mint írtam, az ellenzéknek utánaolvastam, és nem programjuk van, hanem egy üres panelgyűjtemény. Most azért, mert lepontoz emiatt pár sértődött lmbtq ellenzéki, attól még a leírtak engem igazolnak :)
A különbség kettőnk között az, hogy én tényeket írok, te meg hazudozol. Nem tudom miért nevezed az igazságot ellenzéki propagandának, de ez biztos nem egészséges. A Fidesznek nincs programja, sírd ki magad, dolgozd fel, ha pedig nem sikerül, keress fel egy pszichológust.
Az meg mindig olyan vicces, amikor a látens homoszexuális fideszesek b*ziznak, akik annyira bizonytalanok az irányultságukban, és úgy rettegnek, hogy valaki lebuktatja őket. :D
gyurcsány elszámoltatása is az ígéretek között volt nem?
hát az sem sikerült sehogy sem.
de legalább brüsszel nem jött közelebb
27
Ha már az igazságnál tartunk, mesélj, milyen igazsággal szolgál ez a primitív képviselők tucatjait felvonultató ellenzék? Mit tudnak ők nyújtani nekünk jobboldaliaknak? Mivel szólítanak meg bennünket?
Amíg Kósakupaklali, Rezsisziszi, Kövérkomcsilala, Hollikhajbeültetéstökömtudjamianeve, Dajcstompika vagy Kovácsspox nem ellenzéki, én inkább nem feszegetném az ellenzéki képviselők primitívségét :)
A jobboldaliakat meg inkább ne sértegesd azzal, hogy magadat, mint fideszest annak nevezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!