Egyetértesz-e Karácsony Gergellyel abban, hogy "csodát csinált Budapesten"?
A csodálatos Clark Ádám-térből csinált egy miniatűr körforgalmat, de a pláne hogy az egészet le aszfaltoztatta én ezért pipa vagyok rá, más dolgokban abszolút hidegen hagy a munkássága (ha volt ilyen), a Fidesz lejárató kampányától pedig már a falra tudnék mászni, egyszerűen szánalmas.
Az oltásra vonatkozva:
Mégis miért termelne ellenanyagot fölöslegesen a szervezet ha az illető éppen vírus mentes? A kínai vakcina a gyengített változata a vírusnak, kb. olyan mintha az illető átesett volna a víruson, akkor termel ellenanyagot a szervezete ha a vírus is a szervezetében van.
Ezzel szemben a többi oltás folyamatosan készültségben tartja az immunrendszer, fölöslegesen kényszeríti a testet ellenanyag termelésre.
Szóval teljesen felesleges ilyen módon összehasonlítani a vakcinákat, értelmetlen.
Budapesti csoda? :) Eleg nagy csoda mire atersz a varos egyik felerol a masikba. Csodalatos tovabba, hogy hiaba szinte mindent csinalhatnak a kerekparosok a varosban, meg szembe is johetnek az egyiranyu utcaban, meg sem sikerul nekik szabalyosan kozlekedni.
Valojaban a legnagyobb csoda, hogy az oslakos pestiek meg nem szedtek szet a Fopolgarmesteri Hivatalt!? :)
Budapest tényleg csoda, hiszen jó messzire repítette ‘19-ben a helytartóját.
Nem vagyok teljesen megelégedve Karácsonnyal, de annak örülök, hogy végre elkezdődnek a felújításnak. Sajnos tényleg van dugó, de hát ez együtt jár a felújítással.
Ez így barokkos túlzás, de az biztos, hogy ekkora fogcsikorgatós kormányzati ellenszélben akár csodának is felfogható, hogy a város egyáltalán működik.
És lehet, hogy ciki, de a mindent (is) jobban tudó kormány időről időre kénytelen azt tenni, amit a folyamatosan pudvázott fővárosi vezetés javaslatként elővezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!